2777
2789

من شاتل داشتم به حدی رسید که گفتن مشکل دارید از طریق کابل میایم درستش میکنیم اومدن هیچی هم بلد نبودن اخرشم رفتن مخابرات اومد مامور گفت مشکلی نداره اصلا خطتون

هیچی دیگه دیدم همش الکی بوده این همه خرج آخرش قطعش کردم کلی هم هی التماس میکردن

خالی تر از یک بیشه

من شاتل داشتم به حدی رسید که گفتن مشکل دارید از طریق کابل میایم درستش میکنیم اومدن هیچی هم بلد نبودن ...

ااا وای چه بد من نزدیک سه ملیون خورده ایی پول دادم بد نبود ولی یک هفته ست افتضاح شده شما چی دارید الان؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ااا وای چه بد من نزدیک سه ملیون خورده ایی پول دادم بد نبود ولی یک هفته ست افتضاح شده شما چی دارید ال ...

من رفتم سراغ آسیاتک یکمی بهتره

هر چند میگن فیبر نوری مخابرات خیلی بهتره دیگه خبر ندارم از اون که واقعا راست گفتن یا نه

برای من آسیاتک کم دردسر تر بوده تا به الان

خالی تر از یک بیشه

سرعتش و اینا اونجور که تعریف میکنن هست؟ اخه مخابراتم خیلیا ازش راضی نیستم حالا فیبره نوریشو نمیدونمم ...

میگفتن فیبر نوریش هم قطعی نداره دیگه هم سرعت 100 مگابیته که واقعا مناسبه. والا الان خیلی ها هستن دارن شاتل استفاده میکنن میگن بهترینه نمیدونم حالا سر منطقه است یا چی. به هر حال نظرات در مورد هر ارائه دهنده اینترنتی هم خوب هست هم بد دیگه یا بخت یا اقبال باید کرد متاسفانه

خالی تر از یک بیشه

میگفتن فیبر نوریش هم قطعی نداره دیگه هم سرعت 100 مگابیته که واقعا مناسبه. والا الان خیلی ها هستن دار ...

اره بخدا من شانل بدک نبود نسبت به بقیه ولی گند زده به تمام معناا هر دو دقیقه قطعه الان باز قطع شدم دوباره وصل شدم کلافم کرده بدبختی  کلی پولم که دادم تا دی ماه هست اشتراکم 

اره بخدا من شانل بدک نبود نسبت به بقیه ولی گند زده به تمام معناا هر دو دقیقه قطعه الان باز قطع شدم د ...

یه راه داری اونم اینکه یا سر کنی فعلا یا انقدر بهشون پیام بدی و زنگ بزنی تا کلافه بشن

خالی تر از یک بیشه