من شاتل داشتم به حدی رسید که گفتن مشکل دارید از طریق کابل میایم درستش میکنیم اومدن هیچی هم بلد نبودن اخرشم رفتن مخابرات اومد مامور گفت مشکلی نداره اصلا خطتون
هیچی دیگه دیدم همش الکی بوده این همه خرج آخرش قطعش کردم کلی هم هی التماس میکردن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سرعتش و اینا اونجور که تعریف میکنن هست؟ اخه مخابراتم خیلیا ازش راضی نیستم حالا فیبره نوریشو نمیدونمم ...
میگفتن فیبر نوریش هم قطعی نداره دیگه هم سرعت 100 مگابیته که واقعا مناسبه. والا الان خیلی ها هستن دارن شاتل استفاده میکنن میگن بهترینه نمیدونم حالا سر منطقه است یا چی. به هر حال نظرات در مورد هر ارائه دهنده اینترنتی هم خوب هست هم بد دیگه یا بخت یا اقبال باید کرد متاسفانه
میگفتن فیبر نوریش هم قطعی نداره دیگه هم سرعت 100 مگابیته که واقعا مناسبه. والا الان خیلی ها هستن دار ...
اره بخدا من شانل بدک نبود نسبت به بقیه ولی گند زده به تمام معناا هر دو دقیقه قطعه الان باز قطع شدم دوباره وصل شدم کلافم کرده بدبختی کلی پولم که دادم تا دی ماه هست اشتراکم