2777
2789
عنوان

گوشت بدنم خیلی شله

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 37 پست
تو خيلي بيجا كردي وارد حريم شخصي شدي فوضولچع من كه راضي نبودم بعدم حتما تو افتادي دنبال پسر واي تو د ...

نه والا من به دوست پسرای سابقم پیام نمی‌دم خودمو اینقدر بی ارزش نمیکنم بیوفتم دنبال این و اون 😹آخه می‌خوام بدنم سفت بمونه 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا من به دوست پسرای سابقم پیام نمی‌دم خودمو اینقدر بی ارزش نمیکنم بیوفتم دنبال این و اون 😹آخه ...

تاپيكمو كامل بخون 

اگه من اينجوري بودم برام مهم نبود گفتم واااااگذدذارتتتتت به خداااااااا آااااااااه ببين چي سرت بياد برا تهمتت

تاپيكمو كامل بخون  اگه من اينجوري بودم برام مهم نبود گفتم واااااگذدذارتتتتت به خداااااااا آااا ...

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است چرا مثل پیر زن ها واگذار می‌کنی 😹  حرف تلخ زدی مقابلشو بشنو تا آخرین بارت باشه لقمه بزرگتر برداری 🤷🏼‍♀️

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
حواب حرفاتو اونيكه تو شكمته بده و ببيني

دنبال گناه بودی که چرا ازدواج نمیکنی ؟؟؟؟ گناهت همینه عزیزم توهین میکنی بشین یکی بیاد بگیرتت😹