2777
2789
عنوان

گوشت بدنم خیلی شله

3087 بازدید | 37 پست

خانما۳۰ سالمه ۳تا بچه دارم دختر بزرگم ۱۱سالشه پسر م۹ سالشه ودختر کوچیکم ۲سالشه که تازه از شیر گرفتمش  گوشت بدنم خیلی شله چیکار کنم فقط باشگاه نگین که نمیتونم برم وقتشم ندارم  ایا قرص یا داروی چیزی هست که بدنم یکم سفت بشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص و دارو خیر 

ورزش توی خونه 

رژیم و تغذیه مناسب 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

کلاژن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

فقط با ورزش مقاومتی درست میشه. ساعت دوازده جم فیت

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وقتي اون سن ازدواج كردي ديگه چيزي برات مهم نبوده سفت شدن برا چته الان ميخواي كاراي اونموقع رو بكني&n ...

وا مگه چند سالشه الان 

بعدم چون زود ازدواج کرده و سه تا بچه داره نباید به خودش برسه؟؟؟

زود ازدواج کرده ک کرده هر کاری میخواد انجام میده الان شما از شرایط طرف چی خبر داری ک سریع مسخره هم می‌کنی 

نظر خواست میدونی بگو نمیدونی نظر الکی نده 

قیژ قیژ 🐍

فقط ورزش و ماساژ با یخ

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

فقط با ورزش مقاومتی درست میشه. ساعت دوازده جم فیت

و البته تغذیه با پروتئین. بعد از ورزش تخم مرغ یا سینه مرغ بخور

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وا مگه چند سالشه الان  بعدم چون زود ازدواج کرده و سه تا بچه داره نباید به خودش برسه؟؟؟ زود از ...

باشه خاهر  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

وا مگه چند سالشه الان  بعدم چون زود ازدواج کرده و سه تا بچه داره نباید به خودش برسه؟؟؟ زود از ...

من كي مسخره كردم؟! خب هر چيزي سني داره خيليارو ديدم زود ازدواج كردن الان عقده اي شدن

من كي مسخره كردم؟! خب هر چيزي سني داره خيليارو ديدم زود ازدواج كردن الان عقده اي شدن

چه ربطی داره؟ ورزش تو هر سنی برای بدن لازمه حتی تو پیری. چه برسه به اینکه ایشون فقط سی سالشه.