یکی از اقوام ما چند سال پیش رفته بودن کربلا خونه ی خانواده عراقی بعد به اون خانواده گفته بودن اگر ایران اومدین خونه ما بیاین امشب خانواده عراقی میخوان بیان خونه این اقوام ما و این خانواده دوتا دختر دارن و پسر ندارن و ماهم دعوتیم حالا بنظرتون چه لباسی مناسب هست من بپوشم؟؟۱۶ سالمه
فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🥲🥲 متاسفانه فارسیم بلد نیستن بابام عمرا راضی بشه ی دونه دخترش زن ی مرد عرب بشه اونوقت ...
وقتی گف جهیزیه نمی خواد بدین پدرت خوشحال میشد میگه هرماه میریم کربلا به امام حسین قسم میدد همه فامیلاقبول میکنند شوهرت میدن چه صفایی دارد.کاش من جای تو بودم🤣🤣🤣
ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔 خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
آهادیدی با حرف من آجی قبول کردی نرم شدی با حرف اطرافیان پدر مادر زودتر قبول میکنی میری عراق زودی کربلایی میشی سال دیگه با دوتا پسر دوقلوی کاکل سری میشی😇🤣🤣🤣🤣 چقدر خوبه همه دخترا آرزو دارن زود ازدواج کنن
ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔 خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞