2777
2789
عنوان

فووووری بیاین ممنونم ،چی بپوشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 51 پست
باشما عزیز باحال من کلا طبع شوخ دارم برا همینم ازدواج کردمبا استاد خودم دانشگه ۱۹سالمه

واااای چه جالب با استاد دانشگاه کلاس خودتون ازدواج کردین چه باحال 

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

واااای چه جالب با استاد دانشگاه کلاس خودتون ازدواج کردین چه باحال 

آره همه مسخرم میکنند حالا هم تو اقدامم باردار بشم

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما شوخ طبعم البته اگر مشکلی نداره

رشتتون چیه ایشون استاد چه درسی بودن؟؟

ایشون چندسالشونه منظورم وقتی هستش که با هم ازدواج کردین چندسالتون بود هم خودتون هم همسرتون‌ ؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

آره همه مسخرم میکنند حالا هم تو اقدامم باردار بشم

چرا مسخرتون میکردن چقدر بد 

خداروشکر انشاالله بچه سالم و صالحی داشته باشین و درکنار هم سالم باشین و خوش باشین❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم مثل شما شوخ طبعم البته اگر مشکلی نداره رشتتون چیه ایشون استاد چه درسی بودن؟؟ ایشون چندسالشونه ...

علوم ورزشی تربیت بدنی انم رشته همین .من آخر ۱۸سالگی بود اون ۳۵سال بود.مهرسال گذشته آشنا شدیم ازدواج کردیم

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
چرا مسخرتون میکردن چقدر بد  خداروشکر انشاالله بچه سالم و صالحی داشته باشین و درکنار هم سالم با ...

مرسی چون هر دومون قدبلندی داریم

انشالله سالیان سال در کنار هم خوش بخت و سالم باشین عزیزم    

1
5
10
15
20
25
30
35
40