2777
2789
عنوان

درباره کوردها یه چیزی بگم

830 بازدید | 45 پست

بچه ها دیروز حرف شیراز شد تو یه تاپیک ، دیدم همه چقدر عاشق شیرازیان ، من خودم رفتم شیراز سفر که عاشق شیراز و شیرازیم . گفتم درباره کردهای عزیزم یه چیزی بگم . زنداییم اینا چندسال پیش جمعیتی رفتن کردستان ، وقتی رسیده بودن هتل و اینا پیدا نمیکردن میرن تو یه مغازه ای ، میگن اقا اینجا نزدیکا هتلی خونه ای نمیشناسید ؟ ما مسافریم . اون اقام میگه چرا الان میبرمتون . مغازه رو میبنده اینارو میبره خونه خودش🥲❤️ اینا میگن نه اقا ما نمیایم زشته خجالت میکشیم، میگه اصلا   شما مهمون شهرمایید ابدن نمیزاریم برید هتل ، نگهشون میدارن براشون قربونی م میکشن 🥲🤌❤️ اینام باهاشون خیلیییی دوست میشن ، برگشتنی قسم و آیه ادرس میدن که شمام بیاید تهران بمونید پیشمون ، اونام میگن باشه ، ولی یکبارم نیومدن اما همیشه با روی باز استقبال کردن ازشون ... حتی زنداییم فوت کرد اونا از کردستان اومده بودن ❤️🥲 واقعا من از اول عاشق کردا بودم ... این چندساله که ایناروشنیدم بیشتر تر عاشقشون شدم ... زنداییم میگفت دلمون خوشه تهرانیم تو آلونک ، رفتیم خونه هاشون شبیه قصر ، .... خدا همه مردممونو حفظ کنه از همه ی قومیتا😌❤️

فدا مدا

خوب و بد همه جا هست

ایرانی جماعت مهمون نوازن

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم که انقدر مهربون و باشخصیتی ❤️❤️✨

اما خواهش میکنم الان تاپیک رو قفل کن که نژاد پرستا میخورنمون❤️🙏

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اره ما هم رفتیم مسافرت بعد فقط یه ادرس پرسیدیم، اول گفت بیاید خونه ی خودم بعد خودش مارو رسوند بعد گفت صبر کنید الان میام ، رفت مرغ سوخاری خرید مهمونمون کرد 

فرض کن از یه غریبه فقط یه ادرس بپرسی اون همچین کاری کنه

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

سپاس 🙏

کدوم شهری

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

آره واقعا مردم خوبی داریم رفته بودم شهر یکی از دوستای هم دانشگاهیم دنبال آدرس دوستم  می‌گشتیم خانومی که سوال کردم ازش وقتی فهمیدمسافریم ،دستمو گرفت خواست ببرتم خونشون گفت فکر کن منم دوستتم😁