2777
2789
عنوان

دیشب عکس یه دختر گذاشتم یکی اومد یه حرف خیلی خیلی زشتی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس گذاشتی پرسیدی حستون چیه اونم حسش و گفت مگه عکس گذاشتی که باااید همه تعریف کنن حالا انقدر بهت برخ ...

اون عکس من خودم نبودم

ولی ببخشید شما از یکی خوشت نیاد میگی شبیه خرابا و خونه خرابکن ها هست چطور ندیده نشناخته به یکی همچین صفتی میبندین؟؟؟؟من پرسیده بودم بنظرتون چه ویژگی ها و شخصیتی داره میتونست رد بشه واقعا درک نکردم پیام شمارو یعنی اینجا چون سایت نظر سنجیه هرکس میتونه هرچی از دهنش اومد بگه و اصالت خودشو نشون بده؟؟؟؟

گریستم به یاد تمام رویاهایی که تا میخواستم نوازششان کنم پژمردند😭😭😭😔💔
اون عکس من خودم نبودم ولی ببخشید شما از یکی خوشت نیاد میگی شبیه خرابا و خونه خرابکن ها هست چطور ندی ...

مگه از روی عکس میشه به صفات طرف پی برد؟

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
عکس گذاشتی پرسیدی حستون چیه اونم حسش و گفت مگه عکس گذاشتی که باااید همه تعریف کنن حالا انقدر بهت برخ ...

ربطی نداره گلم واقعا راست میگه استارتر

منم اینجا خیلیارو دیدم که با یکی بد حرف میزنن یا بد دهن هستن بعد وقتی تاپیکاشونو میخونم میبینم تو زندگیشون خیلی کمبود و بدبختی دارن و بخاطر همینه خودشونو با بد جلوه دادن دیگران اروم میکنن که واقعا کار بدیه

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

نظر شو مودبانه بگه مثلا حس خوبی نمی گیرم شبیه خراباس دیگه خیلی بی ادبانه اس

یه حال کمیاب یه حس عجیب داره جریان تو رگام 🪐

نظر شو مودبانه بگه مثلا حس خوبی نمی گیرم شبیه خراباس دیگه خیلی بی ادبانه اس

منطق یسری دخترا وقتی یه خوشگلتر از خودشون میبینن:این که شبیه خراباس😂😂😂😂😂😂

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.