2777
2789

همه تعریفش کردن

من خودم میدونستم کامل اون چطور دختریه و شخصیتش چطوره فقط میخواستم از زبون بقیه بشنوم که همه درست گفتن اروم. مهربون . خجالتی. مودب و خوشگل و از این  قبیل صفت ها بهش دادن

اون وسط یکی این حرف و زد

بعد رفتم تاپیکای خودشو خوندم دیدم تو تاپیکای قدیمیش همش پیله یه پسر بوده و پسره بهش محل نمیداده و  همش نوشته بود من قیافم پایینه و عزت نفس ندارم و فهمیدم بهههه بیچاره عقدشو خالی کرده دست خودش نیست

پس اگه تو سایت یکی به یکی توهین کرد بدونین عقده تو دلش زیاده دلتون براش بسوزه زیاد بهش نپرین دعا کنین خدا انقد غرق در خوشبختیش کنه که انقد دلش سیاه نباشه😂😂😂😂

گریستم به یاد تمام رویاهایی که تا میخواستم نوازششان کنم پژمردند😭😭😭😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفا بده چون اصلا حسادت خوب نیست اصلااا

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
بدتر از اون بهتان به کسی که اصلا نمیشناسیش

دقیقا بخدا بعضی ها با اینکه طرف رو نمیشناسن هزار تا چیز بهش میبندن بدبخت این گناهه اون دنیا جواب بده

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
 به کجا قراره برسیم با این ادمای دل سیاه

عکس گذاشتی پرسیدی حستون چیه اونم حسش و گفت مگه عکس گذاشتی که باااید همه تعریف کنن حالا انقدر بهت برخورد رفتی تاپیک هاشو شخم زدی اگه جنبه و ظرفیت نظر سنجی نداری عکس نزار مثلا من خودم از قیافه ام تیپم راضی ام هیچوقتم نمیام عکس بزارم از بقیه بپرسم خانمها نظرتون راجب من چیه وقتی خودم راضی ام چرا باید بیام نظر سنجی کنم تا وقتی مورد پسند دو نفر نباشم اوناهم نظرشون و بگن و حال خودم و خراب کنم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا