2777
2789
عنوان

وای حالم داره بد میشه🥺

134 بازدید | 15 پست

ثلا مارو جز نوابخ روزگار میشمارن که خیلی پولداریم.و امکانات فراوان..  

بعد با اتوبوس و پیاده راه افتادم بیام خونه پختم تو گرما

اتوبوس هم میدونین چطورع دیگه...

با لباس فرم و یک طرف سرم کتاب

خیس عرق شدم

تا اومدم اب یخ ریختم رو سرم بخار شد کولر روشن کردم هرچی اب سرد میریزم بازم گرمه....حالم داره بد میشه....مادرم رفته بهش گفتم یخمک و بستنی بگیره واقعا حالت تهوع گرفتم....اه 

کاربری دو نفر  زمستون برفی و گرد آفرید شاهنامه قدیمی❤️                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به خدا منظورم این نبود میگم شرایط واسه همه سخته...    

🤣🤣🤣

بله دقیقا 

البته توضیحاتتون خیلی کامل بود

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
🤣🤣🤣 بله دقیقا  البته توضیحاتتون خیلی کامل بود

متاسفم !
به کل حرف توجه نکردین به خط اول توجه کردین...

میگم حتی ماهایی که فکر میکنن ها خیلی پولداریم هم نیستیم...

نباید اب یخ میریختی رو سرت

باید لباساتو کم میکردی شربت یا اب سرد نه یخ کم کم میخوردی و استراحت میکردی با دمای مناسب کولر

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

شربت گل پنیرک واسه گرما زدگی بخور سخت نگیر خیلیا اینجوری میرن بسته به فرهنگ هست واسه آلودگی هوا با و ...

مرسی  

نه من بد گرمام خیلی حالم بد میشه تو اتوبوس هم شلوغ میخواستم ببخشید بالا بیارم نه جا بود بشینی ...

بیشتر از 60 70 کیلومتر پیاده اومدم بقیه اش همش ایستاده...

نباید اب یخ میریختی رو سرت باید لباساتو کم میکردی شربت یا اب سرد نه یخ کم کم میخوردی و استراحت میکر ...

وای راست میگی الان سرم گرمه ولی از درون منجمد شده

متاسفم ! به کل حرف توجه نکردین به خط اول توجه کردین... میگم حتی ماهایی که فکر میکنن ها خیلی پولداری ...

متاسفم ک متاسفی 

کاریش نمیشه کرد.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!