2777
2789
عنوان

بازم مادرشوهر فضول

1407 بازدید | 52 پست

اسم بچمو گذاشته محمد از پیش خودش . ب شوهرم زنگ زده اسم بچتونو حتما قرآنی انتخاب کنید. شوهرم میگه احترام ب بزرگتر واجبه الکی بهش گفتم باشه قرآنی میذاریم اما کار خودمونو میکنیم. چندبار مامان خودم نظر داده من گفتم اسمشو انتخاب کردیم و عوض نمیکنیم. دیشبم ب شوهرم گفتم خودمون باید انتخاب کنیم گفت معلومه ک نظر خودمون مهمه. بدون اخم و دعوا گفتم. اما این زن نمیذاره من دلم باهاش صاف بشه. تا میام با رفتارای بچگانش کنار بیام باز گند میزنه و من دوباره ب حس نفرت برمیگردم

سخت نگیر به فکر خودت و نی نی باش

مادر شوهر من تا سه سالگی پسرم هم بیخیال نشد میگفت اسمش رو عوض کنید😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محمد نذار. محمدا بگیرن ولی عصبی🤣

عمرا بذارم محمد  اسمشو انتخاب کردم. دلیلی نداره یکی دیگه اسمشو انتخاب کنه.هروقت سعی میکنه یچیزیو تحمیل کنه برعکسشو انجام میدم دلم خنک شه. شوهرمم همینطوریه باهاش

عمرا بذارم محمد   اسمشو انتخاب کردم. دلیلی نداره یکی دیگه اسمشو انتخاب کنه.هروقت سعی میکنه یچی ...

آفرین بر تو😁

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

کار خودت رو بکن. اینا این همه عمر کردن من نمی دونم پس تو زندگی چی یاد گرفتن؟ اسم بچه رو پدر و مادرش انتخاب می کنن بقیه هم وظیفه اشونه همون صداش کنن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

عزیزم  تقصیر شما هم هست 

باید قبل این حرف و حدیثها اسم انتخابی تون رو اعلام میکردید ، دیگه کسی دخالت نمیکرد 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

نمیدونم چرا این خصلت رو دارن اینقدرررررر فضولی میکنن

ما هم از اونا مقاوم تر😂بذار بگن تا خسته شن شما خودت اسم جوجه ات رو انتخاب کن و ازش لذت ببر

من بهشون میگفتم بابا ما از اسمش پشیمون نیستیم،باشیم هم این بچه سه سالش شد اسمش رو میشناسه اذیت میشه

باز حرف خودشون رو میزدن 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
کار خودت رو بکن. اینا این همه عمر کردن من نمی دونم پس تو زندگی چی یاد گرفتن؟ اسم بچه رو پدر و مادرش ...

دلشون میخواد افسار زندگی پسرشونو دست بگیرن. دوس ندارن ی زن دیگه زندگی پسرشونو رهبری کنه. هدفشون همینه

مادر شوهر من زن دلسوز و مهربونیه و فقط خیر ما رو میخواد ، ولی کارای اونم مصداق فضولیه. مثلا میاد خونه م از جلو خودش تمام دکور منو عوض می‌کنه ، یا لباس هامونو میگرده میگه این کهنه شده بنداز ..... یا کلی کارای رو مخی. منم حامله ام ، برا بچه م اسم انتخاب کرده میگه باید اسم اینم به اولی بیاد .... ولی خودم اصلا نمی‌خوام اسم هاشون ست هم باشه 

عمرا بذارم محمد   اسمشو انتخاب کردم. دلیلی نداره یکی دیگه اسمشو انتخاب کنه.هروقت سعی میکنه یچی ...

پسرام ۱۴ و ۴ سالشونه

مادرشپهرم زور میزد اسم پدرشوهرمو که زنده و سلامته رو بزارم رو بچه ها 

میگفت بزار

امیر محمود 

محمد محمود 

محمود رضا 

😂😂😂😂

باور کن الانم بحث اسم میشه میگه باید اسمشونو میزاشتی 

امیرمحمود و قاسم محمود 

نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزش صورت میگیره 😂😂

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

مادر شوهر من زن دلسوز و مهربونیه و فقط خیر ما رو میخواد ، ولی کارای اونم مصداق فضولیه. مثلا میاد خون ...

اصلا ب حرفش نکن. مادرشوهرم موقع جهیزیه چیدنم اومد با دخترش همه دکور رو داشتن بهم میریختن ب سلیقه خودشون میچیدن یجوری برخورد کردم بعد یک ساعت رفتن خونشون. تو چطور طاقت میاری اینطور رفتار کنه باهات