2777
2789
عنوان

بازم مادرشوهر فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 52 پست
دلشون میخواد افسار زندگی پسرشونو دست بگیرن. دوس ندارن ی زن دیگه زندگی پسرشونو رهبری کنه. هدفشون همین ...

شما که شوهرت پشتیبانته پس ناراحت چی هستی کار خودت رو بکن. مشکل اون وقتی پیش میاد که شوهر آدم فکر کنه مامانش یه مقام مقدسه که همش باید در جلب رضایتش کوشا باشی و هرچچی گفت بگی چشم سرورم چون تو یه سی سالی زودتر از ما به دنیا اومدی پس هرچی بگی و انجام بدی درسته و عین حق!

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که شوهرت پشتیبانته پس ناراحت چی هستی کار خودت رو بکن. مشکل اون وقتی پیش میاد که شوهر آدم فکر کنه ...

ناراحتم ک هی ادبش میکنم میشینه سرجاش باز یجایی لجمو در میاره. ازش بدم اومده. زور میزنم حسمو نسبت بهش خوب کنم اما رفتاراش نفرت انگیزه

محمد هم قرآنی دیگه اسم ی سوره س

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

پسرام ۱۴ و ۴ سالشونه مادرشپهرم زور میزد اسم پدرشوهرمو که زنده و سلامته رو بزارم رو بچه ها  می ...

باز امیر محمود یه چیزی اخه قاسم محمود؟؟؟ اسمه اصلا🤣🤣🤣🤣

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

ماهم سر بچه اولم اسمشو انتخاب کردیم گفتیم میخوایم بذاریم میکاییل مادرشوهرش گفت باید احترام بذارید و اسم تورو بابا بزرگت گذاشته و اینارو با شوهرم می‌گفت شوهرمو گفت خودمون میخوایم بزرگش کنیم اسمشم خودمون میداریم الان دیگ بچه دومم هیچ حرفی نزدن سر اولی جلوشونو گرفت شوهرم 

لامصب چه پیگیرم بوده🤣🤣

اوف نگم برات😂🤦‍♀️

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

شکر خدا سر ما کسی کاری نداشت

خودمون اسم مذهبی گذاشتیم کیفشو ببریم

میگن اسم اهل بیت رو بچه بذارید با هربار صدا کردن بچه اون معصوم به خونه اتون توجه میکنه

برای همین میگن تو هر خونه یه فاطمه یا محمد باشه

دلتنگ خودمم