2777
2789

برام ب خانوادش میگه

یکیم دیروز نوشته بود میاد یخچالو چک میکنه ببینه میوه خوردم یانه

خدایییی با این شوهرا ترجیح میدم در جستوجوی پول باشم😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم گاهی میره سر یخچال... یعنی میخواد ببینه چیزی خوردم یا نه🤔

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

من فک کردم دومی میره چک کنه اگ نخورده باشه دعواش کنه🤣🤣🤣🤣🤣چقد من مثبت اندیشم

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یه فامیل ما جرات نمیکن چای درست کن شوهرش  کتری وقوری رو نگاه میکن ببین داغ یا چای هست یاحتی سطل آشغال ک خالی نکرده باش رو میبین .وقتی میره خونه مادرش یامهمونی چای میخوره خانم  البته میگه مریض  میشی حرفش این  

متاسفم برای این همه نر ک یکیشون مرد نیست  بعد از انقلاب هر چی مرد بود مرد تموم شد رفت حالا هر ...

شاید مردای اطراف شما آشغالن 😂واسه ما ک مرد واقعین گلم موقعیت مکانیتو تغییر بده

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

ببین ختم کلام بهت بگم من همسرم مرد خیلی خوبیه از خیلی جهات شاید ارزوی خیلی ها باشه اما ازدواج تهش هیچی نیست 

اگه عشق به مادرشدن نداری دور ازدواج نپلک 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴