بچم الان ۳ ماهشه همه جوره اذیت میشمپیش خانواده شوهر میشینیم تو ی حیاط هستیم خونه هامون جدا هسشوهرم شغلش دامداریه همش توکوه میشه تودوهفته ی بار میمونه خونه اونم مادرش یادش میده تواتاق دگ بخواب اینم میخوابه کلا هرچی بینمون میشه میره ب اونا میگه ۱ میلیون برام خرج کنه زود میره میگه ک ۱ میلیون ب فلان چیز داد اصن هیچی تو دهنش نمیمونه همه جوره هم گفتم ک مرد اینقد دهن لق نمیشه نباید حرف خونمونو حتی ب خانوادتم بگی.صن ن جایی میبره مارو ن چیزی همش خونه میشم دگ اونقد خونه موندم افسرده شدم اگ برام ی کیلو موز بگیره باید ب خانوادشم بگیره خلاصه نمدونم والاچیکارکنم شماباشین این بی محلی هارو تحمل میکنین یاجدامیشین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا به خاطر بچه باید بمونم؟؟بچه تا هفت سالگی مال مادر هست یا کلا میشه در قبال مهریه حضانت بچه رو گرفت بچه نیاز به آرامش داره خودم تجربه کردم خودمم میتونم از پس خودم و بچه بربیام
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
به خاطر بچه ام می مونم،میسوزم و میسازم فقط به خاطر بچه ام
بچه به محیط آروم و مادر شاد نیاز داره پس فردا بچه روانی و بی اعتماد به نفس شدو دنبال راهی برای فرار از خونه متوجه میشید چی میگم البته امیدوارم تجربه نکنید
عزیزم شما ممکنه افسردگی بعد زایمان داشته باشی ،خیلی همه چیز برات آزاردهنده است تو این حالت و زودرنج میشی فعلا هیچ تصمیمی نگیر ،بعدش هم اگه می خواستی طلاق بگیری نباید بچه دار می شدی حالا که بچه داری باید تلاش کنی همین زندگیتو درست کنی