2777
2789

سلام حدود چند ماه قبل تو خوابگاه دوستم محکم زد تو کمرم به شوخی و خیلی دردم گرفت 

منم به شوخی وقتی نشسته بو  با پام زدم تو کمرش 

بعد گفت خیلی بد زدی و دیگه گذشت و هیچی نگفت 

اینو بگم قبلش هر روز  میگفت یه دردی دارم یه روز دستش درد میکرد یه روز کمرش،و سابقه درد تو بدنش زیاد داشت و هر روز مریض بود 

گذشت تا اینکه گفت خیلی کمرم درد میکنه و بعد سخت راه میرفت و هی درد  داشت بعد یه ماه که به همه گفته بود برگشت به من گفت درد شدید کمرم تقصیر توئه و تو اون روز باعثش شدی 

ولی گفت سیاتیک دارم منم فکر کردم برا سیاتیکشه و  ضربه من فقط باعث شده دردش بیشتر بشه و جدی نیست و این طبق معمول داره اغراق میکنه

کلی معذرت خواهی کردم و عذاب وجدان گرفتم 

هفته های اول کاراشو خودم انجام میدادم و کمکش بودم 

ولی بعدش دیدم بهتر شده و دیگه چیزی نمیگع کمکش نکردم 

حالا بعد چندین ماه درست قبل عقدم پیام داده که آره تو باعثش بودی و من قبلش هیچیم نبوده و به خاطر نو کلی افتادم تو خرج و از اول ترم قبل منت هر کاری که برام کرده بود رو گذاشت و تهشم گفت تموم شوخیات با قصد و منظور و غرض بود و تو میخواستی من نابود بشم و دشمنی داری باهام و الانم که این حرفا رو بهت میگم میخوای ناراحت شی و فقط بلدی ناراحت شی و هیچ کاری برام نکردی و معذرت نخواستی و تهشم پشیمون نیستی 

گفت میخواسته با پرونده پزشکیش،ازم شکایت کنه و دیه بگیره چون دوستش بودم نکرده این کار رو

من ایندفعه در جواب تهمتاش سکوت کردم فقط کلی معذرت خواهی کردم و ته کارتم هرچی بود براش واریز کردم بعدم گفتم گردنبندمو میفروشم پولشو بهت میدم که یکم جبران  کرده باشم 

و هنوز به خانوادم نگفتم چون مشکل مالی داریم و مامانم بفهمه خیلی ناراحت میشه و قبل عقدم درست نمیدونم که بهشون بگم میزارم بعد عقدم میگم بهشون 

کارم درسته؟

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

این جوری پیش برید تا اخر عمر هر وقت کفگیرش ته دیگه بخوره یاد تو میکنه و ازت باج میگیره

بنظرم اگر واقعا احساس میکنی که این داستانها فیلمشه، شماره ت رو عوض کن اگر آدرسی ازت نداره 

بذار این بازی تموم شه

اگر هم میدونی که مقصری باید هزینه درمانش رو بپردازی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جوری پیش برید تا اخر عمر هر وقت کفگیرش ته دیگه بخوره یاد تو میکنه و ازت پباج میگیره بنظرم اگر و ...

عزیزم نمیدونم راست میگه و واقعا تقصیر من بوده یا نه 

خیلی اغراق میکنه همیشه

نمیدونم واقعا 

من تا آخر ترم خوابگاهم 

نمیتونم حذفش کنم دوستمه و دوستش دارم گرچه خیلی ناراحتم کرده

حاضرم بپردازم که دینی رو گردنم نباشه 

فقط به نظر شما گردنبندمو که برای بچگی خودمه الان بفروشم یا صبر کنم بعد عقدم به مامانم بگم و بعدش ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم داره ازت سواستفاده میکنه ولی یاد بگیریم هیچ وقت با کسی شوخی خرکی نکنیم

من واقعا قصد اذیتشو نداشتم شوخی خرکی هم نبود ضربه اونقدر شدید نبود نمیدونم چرا داره اینو  میگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نمیدونم راست میگه و واقعا تقصیر من بوده یا نه  خیلی اغراق میکنه همیشه نمیدونم واقعا&nbs ...

هیچ پولی بهش نده اون هم بدون اینکه خانواده ت درجریان باشن

وقتی این همه کار کردی و به چشمش نیومده، قطعا این گردن بند هم به چشمش نمیاد و طمعش بیشتر میشه

فعلا باهاش مدارا کن 

هیچ پولی بهش نده اون هم بدون اینکه خانواده ت درجریان باشن وقتی این همه کار کردی و به چشمش نیومده، ق ...

ممنونم که راهنماییم کردید مغزم قفل کرده

الان به مامانم بگم یا بزارم بعد عقدم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من واقعا قصد اذیتشو نداشتم شوخی خرکی هم نبود ضربه اونقدر شدید نبود نمیدونم چرا داره اینو  میگه

دقیقا شوخی خرکی بوده! هم از ایشون هم از شما با همچین آدمایی که حد نمیدونن نه دوست بشید نه صمیمی 

ایشون بنظر من فقط داره سواستفاده میکنه خب؟ ولی دیگه از این شوخیا با کسی انجام ندید کار یکبار میشه

دقیقا به چه چیز ایشون علاقه دارید؟؟! ایشون دوست شما نیست ساده نباشید و گردنبند رو نفروشید 

دقیقا شوخی خرکی بوده! هم از ایشون هم از شما با همچین آدمایی که حد نمیدونن نه دوست بشید نه صمیمی  ...

چشم حواسمو خیلی جمع میکنم از این به بعد

کی به مامانم بگم الان یا بعد عقد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظر من داره دروغ میگه اگر ضربه شدید بوده باشه همون لحظه باید خودشو نشون میداد طوری ک میبردیش دکتر ن ...

منم همین فکر رو میکنم 

خودش از قبل درد داشت 

الان که بعد چند ماه سدید شده داره میندازه گردن من 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم حواسمو خیلی جمع میکنم از این به بعد کی به مامانم بگم الان یا بعد عقد؟

تفاوتی نمیکنه عزیز هر زمان که راحتتری خودتون از برخورد و اخلاق مادرتون بیشتر خبردارید ولی لطفا حتی اگه مادرتون بدترین برخورد دنیا رو هم دارن قبل هر تصمیمی ایشون رو در جریان بذارید 

تفاوتی نمیکنه عزیز هر زمان که راحتتری خودتون از برخورد و اخلاق مادرتون بیشتر خبردارید ولی لطفا حتی ا ...

چشم حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احتمالا با پیام هم میخواد مدرک داشته باشه ک شما زدیش

وای اشتباه کردم الان ویرایش،میدم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40