سلام حدود چند ماه قبل تو خوابگاه دوستم محکم زد تو کمرم به شوخی و خیلی دردم گرفت
منم به شوخی وقتی نشسته بو با پام زدم تو کمرش
بعد گفت خیلی بد زدی و دیگه گذشت و هیچی نگفت
اینو بگم قبلش هر روز میگفت یه دردی دارم یه روز دستش درد میکرد یه روز کمرش،و سابقه درد تو بدنش زیاد داشت و هر روز مریض بود
گذشت تا اینکه گفت خیلی کمرم درد میکنه و بعد سخت راه میرفت و هی درد داشت بعد یه ماه که به همه گفته بود برگشت به من گفت درد شدید کمرم تقصیر توئه و تو اون روز باعثش شدی
ولی گفت سیاتیک دارم منم فکر کردم برا سیاتیکشه و ضربه من فقط باعث شده دردش بیشتر بشه و جدی نیست و این طبق معمول داره اغراق میکنه
کلی معذرت خواهی کردم و عذاب وجدان گرفتم
هفته های اول کاراشو خودم انجام میدادم و کمکش بودم
ولی بعدش دیدم بهتر شده و دیگه چیزی نمیگع کمکش نکردم
حالا بعد چندین ماه درست قبل عقدم پیام داده که آره تو باعثش بودی و من قبلش هیچیم نبوده و به خاطر نو کلی افتادم تو خرج و از اول ترم قبل منت هر کاری که برام کرده بود رو گذاشت و تهشم گفت تموم شوخیات با قصد و منظور و غرض بود و تو میخواستی من نابود بشم و دشمنی داری باهام و الانم که این حرفا رو بهت میگم میخوای ناراحت شی و فقط بلدی ناراحت شی و هیچ کاری برام نکردی و معذرت نخواستی و تهشم پشیمون نیستی
گفت میخواسته با پرونده پزشکیش،ازم شکایت کنه و دیه بگیره چون دوستش بودم نکرده این کار رو
من ایندفعه در جواب تهمتاش سکوت کردم فقط کلی معذرت خواهی کردم و ته کارتم هرچی بود براش واریز کردم بعدم گفتم گردنبندمو میفروشم پولشو بهت میدم که یکم جبران کرده باشم
و هنوز به خانوادم نگفتم چون مشکل مالی داریم و مامانم بفهمه خیلی ناراحت میشه و قبل عقدم درست نمیدونم که بهشون بگم میزارم بعد عقدم میگم بهشون
کارم درسته؟