2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واسه مدرک و این چیزا میخوای بحثش جداست ولی اگر دلی میخوای حفظ کنی مثلا یه سوره انتخاب کن یه مدت هرروز بخونی از روی فرآن ولی نه برای حفظ کردنا! ولی حفظ میشی

مثلا سوره هایی مثل مزمل نوح نبا چمیدونم سوره های این قدری 

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

خط به خط حفظ کنین با قرآن عثمان طه

هر خط رو سه بار با نوار گوش بدین

سه الی چهار بار با نوار هم زمزمه کنین

سه الی چهار بار با نوار بلند بلند بخونین

بعد چشماتون رو ببندین و بخونین

اگه مشکل داشتین مرحله آخر رو تکرار کنین

دوره‌ها هر روز باید از محفوظات قبلی باشه 

خیلی مسیر قشنگ و پر برکتیه،شروع کردین منم دعا کنین💚

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
اگه واسه مدرک و این چیزا میخوای بحثش جداست ولی اگر دلی میخوای حفظ کنی مثلا یه سوره انتخاب کن یه مدت ...

ادم مذهبی نیستم  زیاد ولی علاقه دارم کلا به فکرم نبود 

ولی یهو بسرم زد هم علاقشو دارم هم نفعشو میبرم 

خط به خط حفظ کنین با قرآن عثمان طه هر خط رو سه بار با نوار گوش بدین سه الی چهار بار با نوار هم زمز ...

اگر عادت به خوندن قران داشته باشن زودتر حفظ میشن اگر نداشته باشن که سخت تر

بعدم اگر ندرک براتون مهم نیست واقعا حفظ کردن سوره انعام مثلا براتون چه فایده ای داره؟ نه میشه سر نماز خوند نه هیچی خوب از رو میخونی

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

اول باید قران رو از اول تا اخرش کامل بخونی

چند دفعه کامل خوندی ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
اگر عادت به خوندن قران داشته باشن زودتر حفظ میشن اگر نداشته باشن که سخت تر بعدم اگر ندرک براتون مهم ...

من خودم با معنی میخونم گاهی اوقات چون میخوام بدونم چی میخونم ولی درکش زیاد مشکل نیست یعنی خودمم واقعا نمیدونم چطوری ولی احساس خوبی دارم قبلا بچه بودم اصلا از درسشم خوشم نمیومد ولی الان یدمدتیه بدم نمیاد قبلا موسیقی پاپ گوش میدادم ولی الان همش صوت قرآن میزارم 

من فقط ماه رمضان خوندم دیگ کامل نخوندم 

فعلا از حفظ کلا بیا بیرون

چندین بار کامل بخون

یه تیکه کاغذ بذار لای قران تا قاطی نکنی و دفعه بعدی ادامه شو بخونی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
فعلا از حفظ کلا بیا بیرون چندین بار کامل بخون یه تیکه کاغذ بذار لای قران تا قاطی نکنی و دفعه بعدی ...

من خیلی مواقع با گوشی میخونم نمیخوام خانوادم  اصلا متوجه بشن اصلا نمیخوام هیچ کس بفهمه به نظرتون اگه کلاس های آنلاین هم شرکت کنم بهتر باشه ؟ یا خودم کلا بخونم و صوتی گوش بدم 

من خیلی مواقع با گوشی میخونم نمیخوام خانوادم  اصلا متوجه بشن اصلا نمیخوام هیچ کس بفهمه به نظرتو ...

مگه دزدی میکنی ؟

مگه کار بدیه و ضرر به دیگرانه ؟

چرا بقیه هر کاری میکنن خجالت نمیکشن ؟

اول قبل از قران باید روی خودت و روانت کار کنی تا بفهمی با من برابری

مگه دزدی میکنی ؟ مگه کار بدیه و ضرر به دیگرانه ؟ چرا بقیه هر کاری میکنن خجالت نمیکشن ؟ اول قبل از ...

ببین  مثلا من اگه کار بدی بکنم میگن فلانی حافظ قرانه اینجوریه نمیخوام توجهات کلا جلب بشه بعدم خانوادم کلا میترسم ازشون ما تاحالا همچین چیزی نداشتیم من کلا میخوام برای خودم باشه