2777
2789

سلام عزیزم .اول از همه خوشامد میگم حضورتون رو به استان گیلان . از همدان میای یعنی ترتیب اومدن شهرهات به این صورته . رشت ..آستانه... لاهیجان. لنگرود.. رودسر...چابکسر و بعدش که میخوره به رامسر و شهسوار و الی اخر ... از همون رشت اگه شروع کنیم .. اگه خوشت میاداز مکان های مذهبی امامزاده هاشم هست که بین راهتونه ...خیلی هم بزرگه .سد سقالسکار رشت ... پارک جنگلی سراوان .. رشت ....استانه هم امامزاده بزرگی داره آقا سید جلال الدین اشرف ... بعد لاهیجان بام سبز یا شیطان کوهش هست ...که تلکابینشم همونجاس.. شهر بازیشم اونجاس ... پیشنهاد میدم اگر وقتتون میشه به سیاهکل و دیلمان و اسپیلی لاهیجان سر بزنین ...طبیعت بکر. زیبا و سرسبزی داره .. ساحل چمخاله لنگرود هم خوبه ... بعدش ساحل رودسره ، منطقه سفید اباد رودسر ....بعد دریای گل سرخ چابکسر هم هست ....و سرولات چابکسر هم بسیار زیباس ..جنگل دالاخانی رامسر...و جنگل های دوهزار و سه هزار شهسوار که واقعا عالی هستن....بهشت درجه یک   

بکوشیم پیش از آنکه کسی را داوری کنیم،اورا درک کنیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون

مرسی از نظرات تون

موفق باشید

ولی می دونید برنامه ریزی برای سفرهای کوتاه سخته

اینکه آدم با توجه ب اون عدم آگاهی که داره نمی تونه اولویت رو مشخص کنه که کجا رو حتما بره

کجاها رو بره و براشون جوری برنامه بچینه که ب چندین جا بتونه برسه

کاش دوستان گلم .... بگن که کدوم جاها رو حتمااااااااا برم 

مثلا          

ایستگاه تحقیقات گل و گیاه زمینی لاهیجان (باغ فلاحت)   رو تاحالا نشنیده بودم و بنظر جای جالبی باشه ... میشه اینم بگید

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

سلام 

ما رفتیم لاهیجان - لنگرود-  چاف و چمخاله

آب و هوای خوبی داشت ب نسبت همیشه

چیزی ک از همه بیشتر جذاب بود برای من شهر لاهیجان بود . البته من فقط همون خیابان دور استخر و کنار شیطان کوه رو دیدم ولی بسیار ب دلم نشست . خیابان کم نظیری بود . سنگ فرش زیبا و درختان رویایی و فضای دلنیشینی داشت . لاهیجان را دوست داشتم .

ساحل چمخاله هم عالی و تمیز بود . 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی