2777
2789
عنوان

دلم میخواد خونه بخرم واقعا باید چیکار کرد؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 42 پست
ماشین داریم ولی زیاد نمیارزه ،مسکن ملی چطوریه الان میشه ثبت نام کرد؟

الان سایتش بسته است اما اطرافیانم خیلی ها ثبت نام کردن مثل مسکن مهر میمونه چون تیکه تیکه پول میگیرن خوبه 

به هر حال اکثر آدم‌ها با وام و طلا خونه دار میشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن با دهنی که شما باهاش گناه نکردین براتون دعا کنه زودتر براورده میشه من برای شما دعا میکنم که به ...

وا مگه مثلا ۱۰ سال تو ی خونه میمونیدکه گفتید واسه خودتونه جابجایی ها رو نمیشه توجیح کرد 

حرفاتون منطقی نیست اگه این دروغو نمیگفتید شاید کمکتون میکردن وامی چیزی بردارید زودتر صاحبخونه میشدید احترام به پولداری نیست شما چون خودتون رواین مساله خونه حساس شدید اینطوری فکرمیکنید هرکی پول داره احترام داره 

من همیشه واسه مستاجرها بیکارها بدهکار ها دعا میکنم شمام افکار منفی رو دور کنید اون نماز و با ادابش بخونید ان شاءالله میخرید

الان سایتش بسته است اما اطرافیانم خیلی ها ثبت نام کردن مثل مسکن مهر میمونه چون تیکه تیکه پول میگیرن ...

کاش باز بشه منم ثبت نام کنم متاسفانه چند سال پیش مسکن مهر نوشتیم باورم نمیشه ده میلیون نداشتم اولش بریزم رفتم تا پردیس فرم هارو هم پرر کردم گفتن پنج میلیون باید بریزی پنج میلیونم تا اخر هفته کلا ده میلیون نداشتم خاک برسرم که الان خونه داشته باشم

وا مگه مثلا ۱۰ سال تو ی خونه میمونیدکه گفتید واسه خودتونه جابجایی ها رو نمیشه توجیح کرد  حرفات ...

نه ولی خب میگیم خسته شدیم رفتیم چی بگیم شما نمیدونید که چه کسایی دور ما هستن دیدم که میگم با کسانی که یکم وضع معمولی داشتن البته همه چیز داشتن چطوری برخورد کردن حالا اگر بفهمن ما هیچی نداریم ....نمیدونم خدا چرا به اینجور ادما پول میده اصلااا دلشون نمیخواد کسی بالاتر از خودشونو ببینن بعد بیان کمک کنن عمرا...

واسه ما تا حدودی پولش هست و چندين سالهدجور نمیشه دارم دق میکنم همه اطرافیانم هم پولدار سر خونه زندگی ...

پس توقعتون زیاده و ناشکر و چشم تو هم چشمی دارید با این تفکر بله نمیخرید اول قانع باشید از کم شروع کنید پول رو خونه بذارید ن پول رو پول چون ارزش پول کم میشه و کم کم بزرگش کنید پسرخاله منم مثل شما بود مجرده با این تفکرات سمی باعث شد پدرو مادرش از پول ارثی که بهشون رسیده بود نتونن خونه بخرن 

شما با دعا کردن خونه نمیخرید  شوهرتونو توجیح کنید فعلا همین پولو به خونه معمولی بده تا به باد نرفته بعدش با وام چیزی بزرگتر کنید 

نه ولی خب میگیم خسته شدیم رفتیم چی بگیم شما نمیدونید که چه کسایی دور ما هستن دیدم که میگم با کسانی ک ...

قدر عجیبن داشتن نداشتن شما به اونا چه ارتباطی داره مگه تو خانواده همه دارا هستن 

ان شاءالله بخرید 

پس توقعتون زیاده و ناشکر و چشم تو هم چشمی دارید با این تفکر بله نمیخرید اول قانع باشید از کم شروع کن ...

پول نقد نيست چند تا تكه زمينه وقتي زبون نميفهمه چه كاركنم شونزده  ساله الان.میگم زمین ها را بفروش بریم اپارتمان خوب ،میگه بعد این همه سال برم تو اپارتمان ،حال دلم خیلی خرابه از دستش 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
پول نقد نيست چند تا تكه زمينه وقتي زبون نميفهمه چه كاركنم شونزده  ساله الان.میگم زمین ها ر ...

بازخوبه نقد نیست خب بگید عوضش خونه ازخودمونه میتونیم بهش برسیم وسایل خونه رو با اطمینان عوض کنیم روحیمون عوض میشه بگید ازجابجایی خسته شدید دیگه نمیتونید وسیله جمع و بازکنید یا یکی رو که قبول داره قانعش کنه بخرید ی جا ساکن بشید ان شاءالله 

بازخوبه نقد نیست خب بگید عوضش خونه ازخودمونه میتونیم بهش برسیم وسایل خونه رو با اطمینان عوض کنیم روح ...

ممنون عزيزم ،التماس دعا 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر