2777
2789
عنوان

دلم میخواد خونه بخرم واقعا باید چیکار کرد؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 42 پست
[QUOTE=342384541]خدا از دهنت بشنوه امین انشاالله همه مستجرا خونه دار بشن همه بی ماشینا ماشین دار من ...

میگن با دهنی که شما باهاش گناه نکردین براتون دعا کنه زودتر براورده میشه من برای شما دعا میکنم که به هرچی میخواین برسید خواهشا شما هم برای من دعا کنید چون واقعا خسته شدم تو خانوادمون فقط من و خواهرم خونه نداریم بقیه همشون خونه دارن با اینکه مستاجریم به همه گفتیم خونه واسه خودمونه دوست ندارم وقتی میفهمن یکی وضعش خوب نیست با یه چشم دبگه بهش نگاه میکنن انگار واسه طرف احترام نمیزارن دلم شکستس

[QUOTE=342384541]خدا از دهنت بشنوه امین انشاالله همه مستجرا خونه دار بشن همه بی ماشینا ماشین دار من ...

واسه ما تا حدودی پولش هست و چندين سالهدجور نمیشه دارم دق میکنم همه اطرافیانم هم پولدار سر خونه زندگیشون و ماشالله خونه هاشون  هزار متري ما دويست سيصد متريش جور نشده شوهرم هم زير بار خونه معمولي نميره بريدم دیگه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن با دهنی که شما باهاش گناه نکردین براتون دعا کنه زودتر براورده میشه من برای شما دعا میکنم که به ...

ایشالله به زودی صاحب خونه رویایی تون میشید عزیزم امید تو از دست نده و از امام رضا بخواه و به نام ایشون به فقیری کمک کن.

من واقعا امام رضا کمکمون کرد ♥️

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
گلم اکثرا هر کی خونه داره از قبل داره الان واقعا خونه خریدن اونم خونه ای که شما گفتین خیییلی سخت هس ...

از دست خدا بر میاد به چشم دیدم کسانی که وضعشون بد بود یهو پولدار شدن فقط دوست دارم از راه حلال باشه 

از دست خدا بر میاد به چشم دیدم کسانی که وضعشون بد بود یهو پولدار شدن فقط دوست دارم از راه حلال باشه& ...

گلم از راه حلال و یهویی میشه ارثیه😅

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
ایشالله به زودی صاحب خونه رویایی تون میشید عزیزم امید تو از دست نده و از امام رضا بخواه و به نام ایش ...

خدا خودش میدونه اگر هزار تومن داشته باشم پانصد تومنشو میدم به کسی که احتیاج داره حنی کارم رو از وقتی شروع کردم با اینکه خب دیگه سودش کمه اما هر کس که کار نداشت پیشنهاد دادم اونم راه انداخت و کسب درامد کرد با اینوه شاید یه جاهایی باعث شدم خودم کمتر دیده بشم اما اون طرف بیشتر دیده شده اما راضی ام که یه نفر دیگم صاحب کار شده میخوام بگم که از خدا خواستم پولدارم کنه یه کسانی که گوشه ی ذهنم هستن رو بلند کنم 

گلم از راه حلال و یهویی میشه ارثیه😅

متاسفانه پدرم زودتر از پدربزرگم فوت شدن با اینکه خانواده ی پدریم خیلی پولدار بودن هیچی با ما نمیرسه به همه ی دختر عموهام و پسرعموهام خیلی رسیده همه به چه چیزهایی که نرسیدن واقعا..... دلم بد گرفته از دنیااا چیکار کنم نمیدونم

متاسفانه پدرم زودتر از پدربزرگم فوت شدن با اینکه خانواده ی پدریم خیلی پولدار بودن هیچی با ما نمیرسه ...

چقدر سخت🤕🤕🤕روح پدر مرحومتون در ارامش ابدی

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁