2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امشب شب بدی بود برام بچه‌ها تو رو خدا هر کدومتون که پیامم می‌خونید برام صلوات بفرستید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

چرا

چون اومدم واسطه آشتی شوهر خرم با داداش گاوش شم چون یه نفر ازم خواسته بود با شوهرم حرف بزنم منم حرف زدم نصیحتش کردم و.... ولی شوهر بی شرفم یهو مثل سگ رفت در رو قفل کرد گفت تو اعصابمو خورد کردی و باید بکشمت همین امشب و خیمه زده بود روم موهام می کشید و هی هلم میداد و میگفت باید بکشمت تکه تکه ات کنم اسید بریزم روت.......

انقد حالم بد شد انقد گریه کردم انقد بهم گفت گوه بخور بی لیاقت و فلان........

اینم شد مثل فانتزی مهتاب یا نگین کلا یا کامل تعریف کنید چی شده

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

😐😐😐😐 سر چی آخه

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
چون اومدم واسطه آشتی شوهر خرم با داداش گاوش شم چون یه نفر ازم خواسته بود با شوهرم حرف بزنم منم حرف ز ...

متاسفم عزیزم🥺

برات آرامش آرزو میکنم 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥