2777
2789
عنوان

سوال راجب رانندگی

106 بازدید | 18 پست

سلام دوستانی ک راننده هستن لطفا خواهرانه راهنماییم کنین نظراتتونو بخونم من خیلی علاقه شدید ب رانندگی دارم ولی هنوز هیچی بلدنیستم اصلا ولی حس میکنم زود یادمیگیرم ولی ازپارک دوبل حس میکنم خیلی میترسم چکارکنم ترسم کم بشه؟ینی میشه منن ک هیی یلدنیستم یادبگیرم؟ واینکه کلاس هامو بامردبردارم‌یازن ممنون میشم راهنماییم کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه ترس داری ولی بدون هیچی نیست

منم وقتی رفتم ثبت نام کردم هیچی بلد نبودم. مربی من خانم بود خدا خیرش بده خیلی خوب یه زن نترسی بود اون یکاری ترسم نسبت به رانندگی بریزه. مربیت پارک دوبل رو یادت میده اینم چیزی نیست اسمش ترسناکه فقط

بسپرش به خدا...🌿🤍

با زن بردار کلاست رو  حتما زن باشه که درک داشته باشه از حست و اینکه پارک دوبل قلق داره دستت م ...

اخه خیلیامیگن زنا خوب یادنمیدن وفلان واقعاازکامنتت حس خوب گرفتم ینی میشه منم یادبگیرم بزرگترین ارزومه لطفادعام کن

طبیعیه ترس داری ولی بدون هیچی نیست منم وقتی رفتم ثبت نام کردم هیچی بلد نبودم. مربی من خانم بود خدا ...

خداخیرش بده انشالله واسه منم یه مربی خوب پیدابشه اره واقعا ترس دارم خداکنه بتونم برام دعاکن عزیزم

رانندگی مهارته، تمرین و تجربه میخاد پارک دوبلم فقط یه اصولی داره که خیلی راحت میتونی یاد بگیری امو ...

اره تقرییاهمه گفتن باخانم بردارم ممنونم دوست خوبم برام دعاکن❤️

خداخیرش بده انشالله واسه منم یه مربی خوب پیدابشه اره واقعا ترس دارم خداکنه بتونم برام دعاکن عزیزم

ان شاالله عزیزم نگران نباش آموزشگاه خوب برو‌. با رئیس اونجا صحبت کن بگو مربی زن میخوام که عالی باشه بگو میترسی یکی میخوام ترسمو بریزه. 

و اینکه منم مثل تو بودم آرزوم بود رانندگی یاد بگیرم همش میگفتم یعنی میشه یعنی میتونم پس کی راننده میشم 

قطعا یه راننده خیلی خوبی میشی نگران نباش

فقط بدون تمرین خیلی مهمه و اینگه استرس نداشته باشی

بسپرش به خدا...🌿🤍

اخه خیلیامیگن زنا خوب یادنمیدن وفلان واقعاازکامنتت حس خوب گرفتم ینی میشه منم یادبگیرم بزرگترین ارزوم ...

اگه انقدر علاقه داری موفق میشی

زن ها توی همه چی بهترینن 

رانندگی رو هم از مردا بهتر یاد میدن

دلسوزترن درک بیشتر دارن 

ان شاالله عزیزم نگران نباش آموزشگاه خوب برو‌. با رئیس اونجا صحبت کن بگو مربی زن میخوام که عالی باشه ...

چشم عزیزدلم خیلی انرژی دادی بهم گلم انشالله همیشه توزندگیت موفق باشی مهربون❤️😘