2777
2789

خیلی بی حال بی انرژی بی انگیزه ام افسردگی داشتم شدید هم شده طفلی بچم میگه باهام بازی میکنی؟ چون تنهاست ولی من حوصله ندارم ،دلم میخواد یه جایی باشم هیچکی نباشه بیشتر اوقات درگیرم و گریه میکنم ...

شرایط مالی هم بی تاثیر نیست ..

چیکار کنم شاید راهکاری داشتین طب سنتی قرص هر چی بگین لطفا انرژی ندارم بچم زجر میکشه 

چند وقته خیلی عصبی شدم امروز بچمو بخاطر یه موضوعی زدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی گروه هست اسمش سیاهدونه توی ایتا طب سنتیه

راهکار های عجیب غریب نمیده ولی در عین سادگیه خیلی کمک کننده ست

کانال شفا دستان هم رایگان سوال جواب میده و راهنمایی می کنه

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

عزیزم قرص مصرف نکن. یکیو میشناختم هیچیش نبود مصرف کرد شد جنازه متحرک خیلی حالش بد شد دیگه همش خواب بود. برو مشاور فقط با حرف و تمریناتی که میده درمان میشی

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

هرجا بخوای بری پول میخواد... روانشناس، مشاور..‌

بنظرم فقط لازمه رو خودت کار کنی. ریشه این حال بدتو پیدا کنی و برای بهتر شدنش ی سری کارا رو انجام بدی. هیچکس بهتر از تو، تو رو نمیشناسه. هیچکس بیشتر خودت دلسوزت نیست

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

همون روانشناس باهاتون کلی صحبت میکنه و خال روحیتون کلی بهتر میشه

روانشناس کلی هزینه میخواد 

بیشتر مشکلاتم بخاطر مالیه 

ولی جای مناسب پیدا کنم حتما میرم 

بعضی وقتا به خودکشی فکر میکنم قبلا اینقد شدید نبود 

منم میترسم به قرصا وابسته بشم ..

اصلا سمتش نرو. اونو باید روانپزشک تشخیص بده که کلی باید حلسه پیشش بری تا لازم بدونه مصرف کنی اونم اگر واقعا بیمار باشی. شما با یه مشاوره و روانشناس حالت خوب میشه

1480 این شماره روانشناسی رایگان داره زنگ بزن بهشون

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر