2777
2789
عنوان

اگر ی نفر ی هو بدون اطلاع قبلی تغییر جنسیت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 145 پست

صادقانه بگم پذیرش این مسیله برای من ممکن نیست ولی به خود اون شخص واکنشی نشون نمیدم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یعنی تغییر جنسیت دادی و میخوای بگی یا نه قصدت رو میخوای جلوتر عنوان کنی؟

ی ماه دیگ جلسات روان درمانیم زیر نظر پزشک قانونی شروع میشه و دیگ استایل و اسمم تو جامعه عوض میشه

عمل یکی دو سال دیگ انجام میدم

خودمو نمیتونم دست هر دکتری بسپارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم فامیلای ما هم مثل شما با شخصیت باشن

الهی بهترینا براتون یپش بیاد 😍🌺

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

آقایی میخوای خانم بشی یا برعکس؟ راستشو بگم اولش شوکه میشم و ناراحت میشم ولی خب بستگی داره چ نسبتی ب ...

خانمم میخوام بشم آقا

من چند ساله از خونه بیرون نمیرم چون خجالت میکشم کسی منو با لباس دخترونه ببینه اونا اگر جای من بودن همین کاری رو میکردن ک من دارم میکنم دیگ نمیتونم این وضعیت رو تحمل کنم

من یه جوری میشم احساس میکنم نگام عوض میشه انگار پذیرشش واسم سخت میشه ولی عمرا چیزی درموردش حرف نمیزنم تا زمانی که خودش سر حرفو باز کن.

تو میخوای کلا جنسیتو عوض کنی من دوستم فقط اسمشو عوض کرده بود خیلی سختم بود با اسم جدید صداش کنم گاهی واقعا یادم میرفت ولی اون ناراحت میشد و هی تاکید می‌کرد اسمم فلانه.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل