2777
2789

واکنش تون چیه؟

من سالها تحت نظر روانپزشک بودم تا اختلالم تایید شه و مجوز عملم رو بگیرم و تو این سالها نذاشتم کسی بفهمه مشکلم رو

حالا ی ماه دیگ این خبرو میخوام علنی کنم از واکنش بقیه ی کم میترسم از نگاه هاشون و حرف هاشون

شما جای اونا باشید چ واکنشی دارید؟

هیچ واسه من مهم نیست مثلا از اطرافیان بفهمم

خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم   متاهل

سعی میکنم عادی برخورد کنم، عادتم ندارم خداروشکر که سوال شخصی از کسی بپرسم، صبر میکنم خودش اگه دوس داشت برام بگه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم درکی ندارم متاسفانه 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

آقایی میخوای خانم بشی یا برعکس؟

راستشو بگم اولش شوکه میشم و ناراحت میشم ولی خب بستگی داره چ نسبتی باهاش داشته باشم و در کل تند برخورد نمیکنم 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

اطرافیان دور یا نزدیک؟

خانواده ت میدونن دیگه؟

عمل سختی هم هست

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
یعنی حرفی نمیزنی یا واکنش بدی نشون نمیدی؟

نه چون چه فرق به حال من داره جنسیتش😑حوصله کو به اونم فکر کنم

خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم   متاهل