2777
2789

سلام دوستان 

من ۳ ساله با یکی در ارتباطم و قصدمون جدی بوده در حدی که خانواده و دوست و ... همه در جریانن 

ولی متاسفانه ایشون دچار یه بیماری روحی هست و این باعث شده من شک کنم به رابطه ای که دارم 

مشاور میگه صبر کن ببین اوضاعش بهتر میشه یا نه ولی کلا حرف کلیش این بود که نمون

کسی تجربه زندگی با یه آدم افسرده رو داره؟ 

اوکی میشن واقعا؟ 

برم یا بمونم 🙂

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مشاور میگه نمون ، گوش کن 

زندگی دلسوزی بیخود نیست ، قبل از ازدواج عاقلانه تصمیم بگیر ، 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اگر مشاور میگه نمون ، گوش کن  زندگی دلسوزی بیخود نیست ، قبل از ازدواج عاقلانه تصمیم بگیر ،&nbs ...

منم همین فکر و میکنم

البته مشاور گفت صبر کن ببین بهتر میشه یا نه بعد تصمیم بگیر 

چه خوبیایی داره ؟ خودت چقدر آدم شاد و شنگولی هستی ؟ چقدر به حرفته و واسش مهمی ؟ قبول میکنه بره مشاور و خودشو درمان کنه ؟  

اگه واقعا نکات مثبتش زیاد باشه و خودتم آدم سرزنده ای باشی به نظرم میتونی درستش کنی 🤔

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
چه خوبیایی داره ؟ خودت چقدر آدم شاد و شنگولی هستی ؟ چقدر به حرفته و واسش مهمی ؟ قبول میکنه بره مشاور ...

من خودم زیاد شاد و شنگول نیستم اما مشخصه که واقعا مشکل روحی داره 

خودش که خیلی وقته مشاوره میره 

ولی فکر میکنه من همیشه قراره بمونم میترسه برم ☹️ 

بجز این مشکلش ، مشکل اخلاقی دیگه ای نداره

من خودم زیاد شاد و شنگول نیستم اما مشخصه که واقعا مشکل روحی داره  خودش که خیلی وقته مشاوره میر ...

افسردگی بیماری خطرناکیه 

خدایا برام معجزه کن منو به آرزوم برسون میدونم که توام میخوای منو به خواسته هام برسونی💫
فقط هم افسردگی نیست  مشکل اضطراب هم داره

افسردگی واضطرابش چه تاثیری تو زندگیش گذاشته ؟

خدایا برام معجزه کن منو به آرزوم برسون میدونم که توام میخوای منو به خواسته هام برسونی💫
افسردگی واضطرابش چه تاثیری تو زندگیش گذاشته ؟

کلا یه مقدار شرایط زندگیش سخت شده 

همینا هم بی تاثیر نیستن روی حالش 

اضطرابش قبلا بدتر بود الان بهتر شده اما افسردگی قبلا نداشت جدیدا اومده 🥲 

کلا یه مقدار شرایط زندگیش سخت شده  همینا هم بی تاثیر نیستن روی حالش  اضطرابش قبلا بدتر ب ...

یه کم سخته تصمیم گیری بلاخره اونم انسانه حتما بهت وابسته شده اگه میتونی کمکش کن درمان شه اگرهم نه که ...

یه کم سخته تصمیم گیری بلاخره اونم انسانه حتما بهت وابسته شده اگه میتونی کمکش کن درمان شه اگرهم نه که ...

تمام ترس من اینه تا آخر مشکلش بمونه 

میدونی روی همه چیز تاثیر میزاره حتی روی بچه 

اگه میدونستم خوب میشه واقعا مشکلی نداشتم