2777
2789

من پنج ماهه زایمان کردم روش جلوگیری بعد از زایمانم امپولای سه ماهه هست ولی گفتن ضرر داره چه روشی بهتره و درصد خطاش کمتر

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا جناب شوهر لطف کنند قدم رنجه بفرمایند یه کان دوم بکشن روش.😉😉😉

شما الان بعد زایمان بدنت خیلی بالا پایین داشته قرص و آمپول و آ یو دی اذیت کننده هست جلوگیری طبیعی هم ریسکش زیاد الان که تنظیم نیست بدنت اگر از دستتون در بره نمی فهمی درست که چی شد خلاصه که تنها راه میشه پناه بردن به قدرت جادویی لاتکس.😉

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

درصد خطاش چقدره؟

در حد صفر. اگر درست استفاده نکنی یا پاره بشه یا جنسش خوب نباشه سوراخ داشته باشه خوب اون وقت احتمال بارداری پیش می یاد. 

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

هر چند که من دیدم تو نی نی سایت گفتن ما با کان دوم هم حامله شدیم. اینا فکر کنم اسپرم شوهرشون خاصیت اسیدی داشته لاتکس رو سوراخ کرده رد شده😉😉 شاید هم بچه نمی خواستند چون اگر بچه نخوای جلوگیری هم کنی باردار میشی. به امضای من توجه کن😉😈

هر چند که من دیدم تو نی نی سایت گفتن ما با کان دوم هم حامله شدیم. اینا فکر کنم اسپرم شوهرشون خاصیت ا ...

خخخخخخخ 😂😂😂😂

منم الان نزدیک دوساله فقط و فقط جلوگیریم از این نوعه . اما دلم نی نی میخواد شوهری لبجبازیش گل کرده و فقط میگه نععععع😒😝. به سرم زده برم این لاتکس لعنتی رو سوراخ کنم ... اما میترسم. میدونم شوهری میفهمه.

لامصب چقققققدم که جنسش خوبه. این آقا رو هم فقط ول کن بره جنس خوب بخره. یه بار بهش گفت ارزون بگیر. (تو دلم گفت شاید یه فرجی شد و یکی سوراخ از آب در اومد)

خیلی باکلاس گفت نه عزیزم تو منو نمیشناسی‌ جنس خوب میگیرم بهتره.😒  

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
 خخخخخخخ 😂😂😂😂 منم الان نزدیک دوساله فقط و فقط جلوگیریم از این نوعه . اما دلم نی نی میخو ...

راه تضمینی بر اساس امضای من:

باید بگی خدایا من اصلاااااااااااااااااا بچه نمی خوام وای خدا زندگیم تو همه الان شرایطش رو ندارم من اصلا بچه نمی خوام.

همانا همان لحظه ندایی از آسمان ها برخواهد خواست و فرشته ضدحال هبوط کرده و یواشکی لاتکس رو سوراخ می کنه و شما همانا باردار خواهید شد😂😂😂