2777
2789
عنوان

دست زدن هرزگاهی کودک به اندام خصوصی

6781 بازدید | 56 پست

سلام

دختر ۵سال۶ ماه دارم

که هرزگاهی دست میزد به اندام خصوصیش 

از روی شلوار 

بعد من صداش میکردم دستشو برمیداشت 

در طول روز شاید بگم بیشتر از ۱۰ بار تکرار میکرد

من هرچقد توضیح میدادم که دست نمیزنن زشته و عیبه و میگفت چشم ولی باز تکرار میکرد اخر مجبور شدم تهدید کنم که دست نزن خون میاد و خدا میبینه دست بزنی ناراحت میشه یا داغ میذارم بازم ترک نکرد😔😔😔

هفته ای یا شده مثلا ۲ هفته ای یه بار یه اتفاقی میره خونه همسایمون که یه پسر ۸ساله داره بازی میکنن پسره هم میاد خونه ما و من از پسره چیزی نمیبینم

اصلا نمیذارم تنها برن اتاق 

یا اگرم برن میگم در نبندید

دیروز دخترم رفته بود خونه همسایه بعد خواهرزاده های همسایمونم اونجا بود بعد اومد خونه چیزی یا حرفی نزد

تا اینکه امروز همسایمون دیدم گفت از دست دخترت ناراحتم کار بد کرده ترسیدم گفتم چی!؟

گفت همه بچه ها رفته بودن اتاق بازی میکردن درم بسته بودن من یهو رفتم اناق دیدم دخترت شلوارشو بادیدن من کشید بالا دعواش کردم که چرا شلوارتو در آوردی

با این حرفش انگاری اب یخ ریختن سرم 

اینقد ناراحت شدم که نگو

گفتم اصلا دختر من اهل این حرفا نیست 

حتی تو خونه منو باباش همه چیزو رعایت میکنیم یا دخترم حتی لباسشو پیش باباش عوض نمیکنه خجالت میکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا تو سنش طبیعی این کنجکاوی.دوما سن پسره برای بازی با دخترت مناسب نیست

سوما باید دستاشو مشغول نگه داری وقتی بیکاره یه تیکه خمیر اسلایم یه عروسکی چیزی بده دستش

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

نباید دخترتونو‌تنها بزارید بره خونه همسایه .من حتی پسرمو بادختر عموهاش ک‌تو یه ساختمونه نمیزارم چه برسه ب همسایه

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

اخه مگه میشه بین ۴تا بچه این پاشه یهو شلوارشو دربیاره اندامشو به اونا نشون بده

اخه حرف بی ربط و غیر منطقیه 

پیش یه پسر ۱۰ ساله و ۸ساله و یه دختر ۶یا ۷ساله و دختر من

این فقط یهو پاشه این کارو بکنه.

اصلا نمیتونم قبول کنم

و دارم سکته میکنم

بعد اومدم خونه خیلی ناراحت از دخترم پرسیدم همش هر بار یه حرفیو میزنه

یه بار میگه شلوارم یه چیزی داشت اذیت میکرد داشتم اون میکندم

یه بار میگه ببخش خودم کردم

یه بار یه حرف دیگه

بیشتر مراقبت کن حتی تو سن بلوغم خیلی حواستو بده بهش من خودم اینجوری بودم یادم میاد از نفهمی و کنجکاویه همیشه بهش گوشزد و راهنمایی کن 

تو سن بلوغ خیلی خیلی مراقبت کن و کنارش باش 

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.

اول اینکه بچه ها همین حدودای ۳ تا ۶ سالگی نسبت به اندام خصوصی خودشون کنجکاو میشن

فقط مختص دختر شما نیست که خجالت میکشی بابتش...

و بعد هم اینکه اصلا نزار تو این سن با پسرا بازی کنه بیشتر ازش مراقبت کن لطفا...

وای خدا ب تو عقل بده دخترت می‌فرستی خونه همسایه ک پسر داره

آره اشتباه کردم...

الانم مامانش برا دخترم حرف در آورده اینقد ناراحتم...

در حالیکه من اصلا این رفتارارو ازش ندیدم

آره اشتباه کردم... الانم مامانش برا دخترم حرف در آورده اینقد ناراحتم... در حالیکه من اصلا این رفتا ...

وای ماماااانش نزار بره خونه همسایه

خیلی ازش مراقبت کن دختر بچه اس حساسه

ادم به خانواده خودش اعتماد نداره چه برسه همسایه...

اخه مگه میشه بین ۴تا بچه این پاشه یهو شلوارشو دربیاره اندامشو به اونا نشون بده اخه حرف بی ربط و غیر ...

این متاسفانه نشون دهنده ی اینه ک باهاش حرف نزدی یا رفیق نیستی   و آگاهش نکردی ازش بخواه تحت هرشرایطی راستش رو بگه و بهش اطمینان بده در قبال راست گفتن کتک نمیخوره و تنبیه نمیشه.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

عجب شما دیگه گناهو انداختی گردن بچهای اونا

نه نمیدازم 

میگم مگه میشه این یهو بی دلیل حین بازی پاشه شلوارشو در بیاره

نکنه اونا گفتن اخه

بچه ان کنجکاو شدن