2777
2789

من قبلا خیلی دوست پرداکردم ازاینجا ،کلی بده بستون داشتیم باهم ،بیاین بابجه هاتون دور هم باشیم صحبت کنیم ،بچه هابازی کنن ،یه چزی بخوریم ،البته دوستای دیگمم میان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا پیدات کنم حالا اگه اومدم داد بزنم اسی کجایی گوشی نمیشه برد 

من سمت محوطه بازی بچه هام،با کالسکه دخترمو میگردونم،یه دختربزرگم دارم میچرخه براخودش ،حالا اکی شد مشخصات میدیم 

من سمت محوطه بازی بچه هام،با کالسکه دخترمو میگردونم،یه دختربزرگم دارم میچرخه براخودش ،حالا اکی شد مش ...

از کنارت رد میشم خیلی ریز میگم گنجیشک گجیشک

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
😂😂حالا میای ؟ من صبح میرم نه اینا که هواخنکه  اگه میای خوراکی اینا بردارم مجلس داری کنم 😁

نه فکر نمیکنم‌ فردا بتونم دختر بزرگم‌امتحان داره در خدمت اونم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نه فکر نمیکنم‌ فردا بتونم دختر بزرگم‌امتحان داره در خدمت اونم 

عه ،عیب نداره ان شالله که خوب بده امتحانشو 

من راحت شدم کارنامه هم گرفتم دیگه رها شدم ازبردن آوردن ومدرسه 

عه ،عیب نداره ان شالله که خوب بده امتحانشو   من راحت شدم کارنامه هم گرفتم دیگه رها شدم از ...

خونه تون کجای کرج ه