2777
2789

از فردا میخوام دیگههه رژیم بگیرم یه چی بگینن دیگهه بگیرم این رژیم لامصبووو 

این لپا باید آب شههه

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوری زشت میشی هیشکی نگات نمیکنه بیریخت میشی لباسات بهت نمیاد چربیت تو ذوق میزنه خاک توسر ادمی که فر ...

حالا اون هیچی

ولی چرا ما چاقا رو با خاک یکسان کردی ؟😐😂

منم رژیمم

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️

اسی تومیتونی به اندام قشنگ ورویایت برسی ب لباس مورد علاقت   

حالا اسی جان تو جواب سوال منو بده من یک هفته دیگه پریود میشم مسافرت دارم نمیخوام بشم قرص ال دی جواب میده یا باید زودتر میخوردم راه دیگه ای هست واسش؟

من متاسفانه رعایت نمی‌کردم و خیلی می‌خوردم 

مخصوصا کاکائو که رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری 

چون از شکم چاق میشم 

دارو برای چهار دوره پریود شدم 

الآنم درد دارم تا وقتی هفت کیلو کم نکنم از پریودی خبری نیست و الان فقط دارم درد میکشم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

من با خودم قرار گذاشتم ی روز در ماهو که اجازه دارم تو رژیمم چیت کنم روز اول پریودم باشه اینطوری هم شکلاتمو خوردم هم ناراحت نیستم که ای وای رژیمم شکست و فلان

شمام به روزایی فکر کن که به وزن ایده آلت رسیدی و اگه جلو خودتو نگیری ممکن خیلی دور شی از اون وزن

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

حالا من صورتم انقد لاغر و خوبه که اصلا به بدنم نمیاد  خودم تپلم ولی صورتم لاغر

حالا منم لاغرم صورتم تپل😂

یعنییی عاشققق صورت استخونی امم قدرشو بدوونن

من با خودم قرار گذاشتم ی روز در ماهو که اجازه دارم تو رژیمم چیت کنم روز اول پریودم باشه اینطوری هم ش ...

مرسییی واقعاا نیاز داشتممم به حرفتت🥲💞

حالا منم لاغرم صورتم تپل😂 یعنییی عاشققق صورت استخونی امم قدرشو بدوونن

من روز به روز از صورتم کم میشه به بدنم اضافه میشه 😂قراره رژیم بگیرم مامانم میگه اگه رژیم بگیری صورتت میشه یه ذره 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

من متاسفانه رعایت نمی‌کردم و خیلی می‌خوردم  مخصوصا کاکائو که رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری&n ...

بیااا بغلممم🥺🫂