2777
2789
عنوان

دلم دعوا میخواد😂

64 بازدید | 9 پست

حیف پسر نیستم بیوفتم تو کوچه یقه کسی رو بگیرم 

یا مثلا یکی یه پارتنرم نگاه کنه بزنم لت و پارش کنم😂😂

‏هیچکس بلد نیست‌ کجا نمک بپاشه، جز به همون زخمی که خودت بهشون نشون دادی
من منتظرم پارتنرم انلاین شه پارش کنم چون لایکشو زیر تمممووووم عکسای یه دختره دیدم 😐

😑به نظرم حضوری برو پشت گوشی فایده نمیده😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متظرم پیام بده بهم قاطیش کنم ب ر ی ن م بهش 

مگه میشع ادمی دید یه ادم باهاش خوب رفتار نمیکنه روشو برمیگردونه نفهمه اون قهره

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

من متظرم پیام بده بهم قاطیش کنم ب ر ی ن م بهش  مگه میشع ادمی دید یه ادم باهاش خوب رفتار نمیکنه ...

وایی همه امشب قراره دعوا کنید جز من😂😂

😑به نظرم حضوری برو پشت گوشی فایده نمیده😂

بابا دستم بهش نمیرسههه 

بعد جالبیش اینه خودش دختره رو فالو نداره 

دختره اینو فالو داره ، معلومه رفته خیلی تو پیجش گشته از بین ۴۰ تا پست ۳۶ تاشو لایک کرده 

تازه جز این عکسای یه خانم دکترم لایک کرده امشببب پاااارسسسس😐😐

بابا دستم بهش نمیرسههه  بعد جالبیش اینه خودش دختره رو فالو نداره  دختره اینو فالو داره ، ...

😂😂😂

تو چقدر بیکاری که رفتی اینارو آنالیز کردی خدایی 😂

خب پسر نیستی   دخترا دعوا نمیکنن؟ هلیا قمه کش

😂😂😂

نه منظورم این بود که الان نمیتونم برم بیرون 😂😂

😂😂😂 تو چقدر بیکاری که رفتی اینارو آنالیز کردی خدایی 😂

بابا من رفتم ببینم دختر فالو نکرده دیدم نه کلی ذوووق کزدم 

بعد گفتم بزار ببینم حالا دخترا اینو فالو کردن بعد دیگه هرچی پیش رفتم دارک تر شد 😐😐