2777
2789

از این پس گاهی داستان های عبرت آموزی که بواسطه شغلم باهاشون مواجه می شم را میذارم،بلکه هشداری بشه برای خانواده ها، مثل پست دیروزم

بیمار ، کودکی دچار تهوع که دوروزه چیزی نخورده، به پزشک اطفال مراجعه کرده و ایشون سرم وداروی ضد تهوع تجویز کردن

موقع تزریق ،با توجه به گریه شدید وترس طفل از تزریق  و مقاومتش شک کردم و نهایتاً من متوجه پارگی و زخم ناحیه رکتال(مقعد) شدم که شدید و وسیع بود، و ادامه ماجرا 

مادر را خصوصی در جریان گذاشتم ، بیچاره وا رفت وزار میزد

خلاصه میکنم

مادر بدلیل اعتیاد از همسر جداشده، معلمه و هفته ای یکبار بچه پیش پدرش میره، پدر و عموی معتاد باهم زندگی می کنند و زمان خروج پدر از خونه ، عمو به برادر زاده ده ساله ت ج ا و ز،میکنه

راهنمایی کردم چکار کنن، هم برای شکایت، هم نحوه درمان ،اما خب اثر این واقعه برای تمام عمر بر دوش کوچک این طفل معصوم سنگینی خواهد کرد

مادرا، بچه را آگاه کنید ، کتک وجیغ و آبرو ریزی در بیارن، گاز بگیرن 

در مورد تنها موندم پیش اقوام مذکر، هشدار بدید وحتی المقدور انجام ندید

شرم را کنار بذارید و این داستانها را از حوالی نه ده سالگی در غالب اینکه برای کودکان دیگر رخ داده، برای فرزندان توضیح دهید

بگید یه سری افراد با اینکار میخواد مارا اذیت کنند واکه رخ داد. اون فرد به زندان میفته و آسیبی به ما نمیتونه بزنه اینکار برای اذیته وانتقال بیماریها وتحقیر افراد ،تافکر نکنه اینکار برای لذته و بخواد انجامش بده 

سراسر زندگی من معجزه بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر میتونست به واسطه اعتیاد اون اقا برای همیشه از دیدن اون بچه منعش کنه!

بچه هاتونو برای راحت شدن خودتون دست هرکسی ندین

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه