2777
2789
عنوان

شوهرم منو كاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 31 پست

قربونت برم می‌دونم ناراحت شدی 

ولی اگر اولویتش نبودی که برای وقت گذروندن باهات برنامه ریزی نمی‌کرد

دیگه اینم اتفاقی بوده که افتاده به فاال نیک بگیر

و زیاد حساس نشو چون فقط جنگ اعصاب راه میوفته

پرورده کوردم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شما مقصر هستید نه آقاتون.کاش واسه یک روز شما مرد میبودید و این شرایط همسرتون رو تجربه می‌کردید. شما اصلا نباید تو این شرایط اولویت بندی کنید 

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

بعضیاتون خودتونو زدین به اون راه قشنگ 

عزیز دلم شغلشه مجبوره بره 

اولویت تو باشی بیاد دنبالت ذهنش بمونه اونجا بهت خوش میگذره ؟؟؟

من بودم میگفتم برو قشنگ کاراتو تموم کن هر وقت اومدی بیا 

اگه مهمون دعوت بودین اول پدرشو میبرد حق باتو بود که ناراحت بشی الان فقط باید شرایطو درک کنی

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️
حق داری ولی شرایط اونم درک کن اصلا گله نکن که بگه درکش نکردی

من انتظار داشتم حداقل خواستشو با حالت اجازه بيان كنه ن حالت خبري😑مثلا بگه اگه ناراحت نميشي اگه امكانش باشع امروز با بابام برم سراغ تعمير برق ن ك با حالت خبري بهم بگه

من انتظار داشتم حداقل خواستشو با حالت اجازه بيان كنه ن حالت خبري😑مثلا بگه اگه ناراحت نميشي اگه امكا ...

😐😐😐😐 اجازه؟ خوبه خودت شرایطش توضیح دادی بازم ناراحتی ک چرا اجازه نگرفته

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂

من انتظار داشتم حداقل خواستشو با حالت اجازه بيان كنه ن حالت خبري😑مثلا بگه اگه ناراحت نميشي اگه امكا ...

توقعت زیاد عزیزم تو اون شرایط اعصابش خورد بود تحت فشار بود شمام چون عقد هستی حساسی عروسی کنی عادی میشه 

😐😐😐😐 اجازه؟ خوبه خودت شرایطش توضیح دادی بازم ناراحتی ک چرا اجازه نگرفته

خب ميتونس ب زبون بگيره ك ن سيخ بسوزه ن كباب...من واقعا دلم شكست فك كن سه ساعته اماده شدم منتظرم ي تك زنگ بزنه برم پايين بد اومده اينجور ميگه 

خب ميتونس ب زبون بگيره ك ن سيخ بسوزه ن كباب...من واقعا دلم شكست فك كن سه ساعته اماده شدم منتظرم ي تك ...

خب از قصد ک این کار نکرده براش مشکل پیش اومده دیگ بهت هم اطلاع داده ک چرا نیومده 😐🤦🏻‍♀️

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂

اول بزرگ شيد بعد به خواستگارتون بله بگيد . اين چه رفتار بچه گانه ايه . حتما پيش خودش گفته نامزدم خيلي فهميده س منو درك ميكنه . نميدونسته نامزدش دلش شكسته و از كاه كوه ساخته .