2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم از خانومای متاهل🥲

948 بازدید | 37 پست

سلام ...ببخشید رابطه باید با درد همراه باشه؟

من در طول رابطه دردم بیشتر از لذته...ژل لیدوکایین بزنم خوبه؟ دکترم رفتم چیز خیلی خاصی نگفت🥲

کسی هست همچین مشکلی داشته باشه؟🥲

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا سرچ کنی یه دنیا مطلب میاد 

تو همین نی نی سایت کلی گشتم ولی جز همین بی حسی چیز دیگه ای نیافتم

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
اولا درد داشتم ولی الان نه

خب کار خاصی نکردی خودش خود ب خود خوب شد؟

لیدوکائین بزنی که لذتی هم حس نمیکنی. اصلا رابطه نباید درد داشته باشه. اگه به خاطر خشک بودنه از لوبریکانت استفاده کنه. وقت بیشتری برای معاشقه بذارین تا خیس بشی.

ژل لوبریکانت خوبه.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

اره  اونموفع ها ترس از دخول داشتم

ما دیر ب دیر رابطه داریم فک میکنم بیشتر ب این خاطر باشه🥲