2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شرایطش و داری خونگی بخر خیلی خوبه و جواب از جلسه پنج به بعد جواب میگیری

مگه خونگی هم هست؟؟؟ 

قیمتش چنده؟؟؟

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
مگه خونگی هم هست؟؟؟  قیمتش چنده؟؟؟

اره خونگی هم هست تو اگه بری لیزر باید هر ماه بری بعد ده جلیه هم هر ی مدت یعنی تا اخر عمرت در حال رفتنی خونکی بگیری بصرفه اس الان فکر کنم 13اینجوریا باشه اگرم خجالت و راحت نیستی خودت برادخودت میزنی برا اعضا خانواده هم میشه سه تا سری هم داره یکی برای لک و پویت یکی موهای زاعد یکی هم روشنایی سه تاش عالیه

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

اره خونگی هم هست تو اگه بری لیزر باید هر ماه بری بعد ده جلیه هم هر ی مدت یعنی تا اخر عمرت در حال رفت ...

چقدر خوبه عاللللیه 

ممنون از توضیحت❤️❤️❤️❤️

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من خیلی راضی بودم

هشت بهشت اصفهان یه کلینیک زیبایی میشناسم لیزرشون محشره

دستگاهشون به روز ترینه من با ۴ جلسه لیزر جواب گرفتم پوستمم روشن تر شد اصلا درد نداشتم موهامم ضخیم نشد

بهداشتشون،دقت اپراتورشون،نوبت دهیشون همه چیشون عالیه

شمارشونو میذارم ازشون مشاوره بگیرید

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶