2777
2789

این روزا با هرکی دوستی کنی یه داستانی برات درست میکنه که مات مبهوت میمونی خسته شدم از آدمای نمک نشناس چرا اینقدر آدم ها سنگ دل و نامرد شدن 

یکسال ازدواج کردم روز به روز دارم تنهایی بیشتر حس میکنم 

شما چطوری تنهاییاتون پر میکنید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کسی زیاد اطمینان نمیکنم

همکارا در حد سلام و احوالپرسی و کارهای روزمره

خانواده شوهر با سیاست و مهربان و هر چیزی نمیگم

دوست صمیمی هم ندارم

اماااااا خواهرانی دارم بهتر از برگ درخت .‌‌و مادری ماه...فقط به همین سه نفر اطمینان دارم

تموم میشه هر شبی...

کلا آدما اینجور شدن بی معرفت شدن . وقتی نزدیک ترین آدمای زندگی مون بهمون ضربه میزنن دیگه از غریبه ها چه انتظار . برای همین همه مون تنهاییم . من که هیچکس ندارم اگه دخترم نبود حرف زدن یادم رفته بود 

همه چیز سخت برام  نمیدونم چطور باید کنار بیام

درکت میکنم

گذر زمان جوابشه...

میدونی‌تنهایی شرف داره تا بودن با ادمای ناباب و بی معرفت و ازپشت خنجر زن

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
به کسی زیاد اطمینان نمیکنم همکارا در حد سلام و احوالپرسی و کارهای روزمره خانواده شوهر با سیاست و م ...

خوشبحالت خواهر داری من فقط یدونه مامان دارم که دلسوزم 😭

کلا آدما اینجور شدن بی معرفت شدن . وقتی نزدیک ترین آدمای زندگی مون بهمون ضربه میزنن دیگه از غریبه ها ...

انگار خودم نوشتم... 

منم مثل شما... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
کلا آدما اینجور شدن بی معرفت شدن . وقتی نزدیک ترین آدمای زندگی مون بهمون ضربه میزنن دیگه از غریبه ها ...

برای منم دعا کن زود باردار بشم سرم به بچه گرم بشه 

خدا حفظ کنه دخترت ♥️

خوشبحالت خواهر داری من فقط یدونه مامان دارم که دلسوزم 😭

عزیزم خدا حفظش کنه...با همه حد نگه دار...هر جا حرف بزنی درد دل کنی دردسر میشه برات

تنهایی قشنگه...سرگرم کن خودتو

تموم میشه هر شبی...

عزیزم چن سالته 

منم دوران دانشگاه همین بودم کلا 

الانم ی سال دیگ مونده از درسم ب خودم قول دادم دوست جدید نگیرم تمرکزم فق رو درس و کارم باشه 

دست خدا رو هم نمیخوام حتی یه لحظه ول کنم 💚

ب نامحرم حتی نگاهم نکنم 

دوست ها فق اعصاب خوردی بودن برام 

خیلی تنها بودم خیلییی 

چ شبها ک گریه کردم تو خوابگاه 

اما آدمی ک تنهاست از پس هرکاری بر میاد و قوی میشه💚💚💓