2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خورده تاره

ولی هاله داره و مثبته 

مبارکه مامان آینده🩷

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

به همسرت نگو

اول آزمایش بده تا مطمئن بشی بعد با یه کیک سوپرایزش کن و بی بی چک و برگه آزمایش روهم بزار تو جعبه کادو 

از تمام این واکنش هاهم فیلم بگیر

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
یه خورده تاره ولی هاله داره و مثبته  مبارکه مامان آینده🩷

مرسی از نظرت

اره قسمت t یه خط خیلی نازک افتاده که تو عکس معلوم میست بقیه ش هم قرمز پخش شده

الانم مامان هستم دخترم ۱۸ ماهشه پسفردا واکسن داره😮‍💨

با جلوگیری اینجوری شدم

مرسی از نظرت اره قسمت t یه خط خیلی نازک افتاده که تو عکس معلوم میست بقیه ش هم قرمز پخش شده الانم م ...

پس خیلی سخت میشه بارداری بایه بچه کوچیک

وای همون اول پشت تلفن گفتم ما یه نینی داریم یک سال و نیمشه

😂😂😂اشکال نداره

حالا همسرت واکنشش چی بود؟

فقط گفت دروغ نگو...وا رقت

😂😂😂😂

حالا بچه رو میخوایین یا نه؟