2777
2789

با سود ۵ درصد شدن ۷ و پونصد. امیدوارم خوب داده باشه.

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم ب دل خوش و سلامتی ،ان شاء بیشتر ازاینا بازم پس انداز میکنی

مرسی. ان شا الله طلا بیاد پایین همه بتونیم بخریم🤲

مبارکت باشه عزیزم 

ایشالا خرید بعدی شمش طلا😎

ولی قبل شمش طلا ایشالا حلقه ازدواج🌹

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خب چرا دوتا پلاک؟؟ یکیشو زنجیر میخریدی! مبارکه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
خب چرا دوتا پلاک؟؟ یکیشو زنجیر میخریدی! مبارکه

نداشت دس دو گفتم دفعه دیگه میخرم ان شا الله

نداشت دس دو گفتم دفعه دیگه میخرم ان شا الله

چند گرمه؟

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم