2777
2789

نقاشی دیجیتالی کشیدم❤️لایک 

تقدیم به @_تاسیان   هماهنگ با نام کاربری ،معنی(

حالتی که به خاطر نبودن کسی به آدم دست میده) 

من اینجوری تصور کردم که این انسان داره میوفته و نیاز داره که کسی دستشو بگیره🥲💜

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

عالی کشیدی 

یه ذره پاهاش جا داره روش کار بشه

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاااام 👋👋😂😂😍❤

خیلی قشنگه آفرین هنرمند👍😍😍

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

خیلی قشنگه هنرمند❤️😍

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

عالی کشیدی  یه ذره پاهاش جا داره روش کار بشه

مرسی☺️

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

@نون_بربریییی  

@_تاسیان  

@مجبورم_ادامه_بدم  

@اوج_آسمان  

@سوپرایزخدا  

عالی

افرین روی پاهاش کار کن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

خیلی خوشگل شده، دیگه واجب شد برای  کاربری‌ من هم‌ نقاشی بکشی😁😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلاااام 👋👋😂😂😍❤ خیلی قشنگه آفرین هنرمند👍😍😍

سلاااام خوش اومدی 

🥰❤️ممنونم از حرفات دوست نازنینم

خیلی قشنگه هنرمند❤️😍

🥲💖💖💖مرسی گلم

سلاااام خوش اومدی  🥰❤️ممنونم از حرفات دوست نازنینم

قربونت خوشگل خانوم😘😘

خببب کی نوبت بنده میشه🙇‍♀️🙇‍♀️😬😂

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

@نون_بربریییی     @_تاسیان     @مجبورم_ادامه_بدم     @اوج_آس ...

برای تاپیکای بعدیت منم تگ کن

دوس دارم هنر ببینم😅🥲🥰

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه