2777
2789

۱.اگر میخواین واقعن شرکت کنین جواب مثبت بفرستین.و تا ۱۲ شب یک بار به نیت اون شخص ناد علی بخونید.

۲.از جوابهای مثبت ۳ نفر تا...روت کبیر رایگان از بنده برنده میشن.که در تلگرام یا روبیکا براشون انجام میدم.

۳.اونایی که اعتقاد ندارن و به دروغ بگن بله نه تنها گناه کردن بلکه کارتهاشون هم مطمئن باشین درست نمیگه.

۴.یک خانومی بود تو تاپیک های من میومد بچش مریض بود قدرت تکلم نداشت اون به من اعلام کنه.باهاش کار دارم🙏

۶.عزیزانی که معتقد نیستن اصلن مجبور نیستن این تاپیک رو جواب بدن.خودتون رو به زحمت نندازین.بعضی اوقات سکوت کنین!

خدا به همتون خیر بده الهی آمین🙏🙇🏻‍♀️🙏 @Faaal_online  

اگه برگه سرونشتت رو خدا امضا کرده باشه پس ایمان داشته باش بالاخره از یه جاییش خوب میشه😍🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما تا ساعت ۱۲ شب 😊نه تا ۱۲ شب!!

من براش ۵تا میخونم

الان

جایزه هم نمیخام عزیزم فقط شما برای سلامتی بابام دعا کن.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
آیدی ف ال میذارید ممنوعه ها ‌

بچه ها موضوع اصلی نذر دعای ناد علی برای این بنده خداست یادتون نره🙏🙏

اگه برگه سرونشتت رو خدا امضا کرده باشه پس ایمان داشته باش بالاخره از یه جاییش خوب میشه😍🤲🏻
سلام فقط یک بار یا بیشتر من انجام میدم امیدوارم حاجت روا بشید برای منم دعا کنید ممنون 

یک بار عزیزم.ممنونن از لطف و مهربونیت.خدا خیرت بده نازنین🙏🙏

من براش ۵تا میخونم الان جایزه هم نمیخام عزیزم فقط شما برای سلامتی بابام دعا کن.

ممنونم ار مهربونبت 🙏🙏🙏 وقت اذانه الان تو شهر من الهی به وقت همین اذان حاجت روا بشی 🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🤲🏻🤲🏻🙏

من دعای نادعلی رو خیلی قبول دارم یکبار اینجا چله گرفتم حاجت روا شدم من میخونم

خدا ازت قبول کنه.بله مادر اون شخص هم خواب دیده که بهش گفتن ناد علی بخون.الهی حاجت روابشی🤲🏻🙏🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

خدا ازت قبول کنه.بله مادر اون شخص هم خواب دیده که بهش گفتن ناد علی بخون.الهی حاجت روابشی🤲🏻🙏🙇🏻‍♀ ...

ممنون عزیزم اگ تونستی برام فا _ل  بگیرم باردار نمیشم دیشب هم یکی گفت شوهرت خیانت میکنه میخوام ببینم درست گفت یا ن

ممنون عزیزم اگ تونستی برام فا _ل  بگیرم باردار نمیشم دیشب هم یکی گفت شوهرت خیانت میکنه میخوام ب ...

تو کارتت به هیچ عنوان خیانت نیست عزیزم.تا ۱۱ وعده دیگه هم برات بارداری میبینم.۱۱ هفته یا ۱۱ ماه کارت تولد برات اومده🙏😊