2777
2789

شوهرم پول لازم داشت مادرم گفت راستی طلاهات اونقد نمیشن 

شوهرم گفت ا چی 

طلا داری 

بقیه اشم میگم 

خدایااااا

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خیلی بده

منم مامانم پول پس انداز می کرد اومد گذاشتم تو اتاق من منم گذاشتم تو کشو بابام یچی از اتاقم می خواست اومده بود اون کشو رو گشته بود پولارو پیدا کرده بود دیگه خودم گردن گرفتم گفتم پول روزانه مدرسه رو خرج نکردم پس انداز کردم بعد چند روز هم رفتم با پول هدیه تولدم یه شلوار و پیراهن خریدم گفتم پولارو کلا خرج این کردم و جای پول رو عوض کردم

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
وای خیلی بده منم مامانم پول پس انداز می کرد اومد گذاشتم تو اتاق من منم گذاشتم تو کشو بابام یچی از ا ...

شوهر اخمخم الان دو تومن برا زن باباش از پولای من کارت ب کارت کرد 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

ن دیگه رو شد  حالا بقیه اش

چقدر مورچه ای میگی کلا بگو چی شد 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
از تاپیک مدیریت یاد گرفتم ک تا واجب نباشه نیارم رو کنم

خب می تونی یه دروغ کوچولو بگی البته این نطر منه با داداشت هماهنگ کن خب مثلا به شوهرت بگی داداشم ماهی مقداری پول میده به من براش نگه دارم وقتی زیاد شد بره طلا بخره وقتی نیازش داشت بفروشه نخواسته مامانم بفهمه گفتیم برای منه، البته نمی دونم ایده خوبی هست یا نه این اومد ذهنم واقعا

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️