2777
2789

رفتیم متخصص قلب چون پدرم ضربان قلبش نامنظم بود

اکو و نوار قلب داد دیدن مشکلی نداره ولی براش چندتا قرص ضربان قلب نوشت با قرص اسنترا😐 وقتی اومدیم سرچ کردیم دیدیم ضد افسردگیه. اصلا دلیلی نداشت بنویسه بعدم اون متخصص قلب بوده اصلا با پدرم صحبتی نداشت که اینو بنویسه. بابامم تعجب کرده اتفاقا خیلی اجتماعیه افسردگی کجا بود. متخصص قلب چه ربطی به داروی روانپزشکی داره که الکی تجویزش کنه؟ 

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

خواهر منم تپش قلب داشت رفته دکتر براش داروی ضد افسردگی دادن

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

قربون شکلت تجویز متخصص رو قبول نداری اومدی اینجا از صغری و کبری نظر بخوای

حتما دلیلی داشته دیگه.... 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون شکلت تجویز متخصص رو قبول نداری اومدی اینجا از صغری و کبری نظر بخوای حتما دلیلی داشته دیگه.... ...

صغرا جون اب هویج بخور با دقت بیشتری بخون متوجه شی

دارم میپرسم متخصص قلب چرا داروی متخصص روانپزشک رو داده. هرکی تخصص خودشو داره. اسم دارو روهم نشنیدی حتی اومدی این وسط چی میگی تو

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
حتما دلیلی داشته  طرف متخصص قلبه   اگر میخوای مطمئن بشی از یه متخصص دیگه بپرس

خب عزیزم چون متخصص قلبه تعجب کردم

داروی افسردگی رو با کلی جلسه روانپزشکی بعد از تشخیص تجویز میکنن😐 نه همینجوری الکی 

خب عزیزم چون متخصص قلبه تعجب کردم داروی افسردگی رو با کلی جلسه روانپزشکی بعد از تشخیص تجویز میکنن😐 ...

نمیدونم والا تجربشو ندارم

ولی برای اینکه از نگرانی دربیاید با یه پزشک دیگه مشورت کنید...

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

صغرا جون اب هویج بخور با دقت بیشتری بخون متوجه شی دارم میپرسم متخصص قلب چرا داروی متخصص روانپزشک رو ...

مگه یک دارو فقط برای حل یک مشکله یا فقط یک پزشک میتونه تجویزش کنه؟ 

عقل هم خوب چیزیه،ضمن اینکه شما خودت روانپزشک لازمی من دوستانه باهات حرف زده بودم شما حالت تهاجمی داری انگار... 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
مگه یک دارو فقط برای حل یک مشکله یا فقط یک پزشک میتونه تجویزش کنه؟  عقل هم خوب چیزیه،ضمن اینکه ...

والا تو فعلا عقلت اندازه بچه دوسالس فقط دوس داری یه چیزی بگی که گفته باشی😂😂 والا کمبود داری انگار. خوبه جایی که اطلاعات نداری حرف نزنی. عزیزم داروی رواپزشکی رو با صدتا جلسه مشاوره و روانشناسی بعد از تشخیص تجویز میکنن. نه با یک بار مطب رفتن اونم بدون برسی و صحبت. البته حتما زیاد روانپزشک رفتی که تجربه داری پس حرفت سنده😂😂

نمیدونم والا تجربشو ندارم ولی برای اینکه از نگرانی دربیاید با یه پزشک دیگه مشورت کنید...

حتما

اتفاقا تمام متخصص های قلب اگه نیاز باشه داروی اعصاب مینویسن منم چندین بار برای خودم و اطرافیانم دید ...

عزیزم خود روانپزشک ندیدی با کلی جلسه مشاوره و روانشناسی بعد از چندماه تشخیص میده که چه دارویی تجویز کنه؟؟؟ 

بعد چجور میشه با یک بار مطب رفتن اونم بدون صحبت با طرف از روی ظاهر تو بهش داروی ضدافسردگی و اعصاب بدی؟؟؟ 

یه جوری میگی طرف متخصصه حتما درسته انگار تو ایران کم پزشکا چرت و پرت انجام میدن. حالا اوکی من نمیگم چرا داده میگم چرا بدون برسی با یک جلسه مطب رفتن داده😐

والا تو فعلا عقلت اندازه بچه دوسالس فقط دوس داری یه چیزی بگی که گفته باشی😂😂 والا کمبود داری انگار. ...

عجب آدم احمق و پر مدعایی هستی😂

متخصص قلب برای من برای تپش قلب پروپرانولول تجویز کرد

این قرص رو یک روانپزشک هم برای انواع اضطراب ها برای بیمارش تجویز میکنه

قبل اینکه دهن گشادتو وا کنی حداقل یه سرچی بکن

دیگه هم جوابت رو نمیدم ارزش وقت گذاشتن نداری بشین تو تاپیکت تا صبح چرت و پرت بگو

بای

عجب آدم احمق و پر مدعایی هستی😂 متخصص قلب برای من برای تپش قلب پروپرانولول تجویز کرد این قرص رو یک ...

خفه شو چس مغز تو اگه وقت داشتی نمیومدی اینجا گوز گوز کنی چیزی که نمیدی نظر بدی. بدبخت عقده دیده شدن و نظر دادن داری. بیکار دوزاری برو ببینم کدوم تپه منتظرته😂😂😂😂