2777
2789

بچه ها اینکارا اصلن قیافتونو عوض نمیکنه یا چمیدونم یهو تبدیل به یکی دیگه نمیشید ولی خب خیلی شاداب تر نشونتون میده و درکل باعث زبباتر دیده شدنتون میشه... 

اولین چیزی که همه میدونید اینه که موهای زائدو از بین ببرید من خودم شمع برام خیلی جوابه ولی با بند جوش میزنم. 

دومین چیز فرم ابروهاا، بنظرم ابرو یچیزیه که فرمول همگانی برای همه نداره و باید به صورت بیاد بنظرم برید پیش کسی که تخصصش ابرو ورداشتنه و بکید که با توجه به فرم صورتتون ابروهاتونو مرتب کنه (دست کاری نکنید زیاد ابروهاتونو که توش خالی شه مرتب کنید) 

دومین موضوع فرم صورته، میدونم الان خیلی فرم استخونی مد شده ولی دقت کنید فرم استخونی برای کسایی مناسبه که اجزای صورتشون ریزه چشاشون ریزه نمیدونم بینیشون ریزه اگه صورتتون تپله و اجزای صورتتون ریز یسری ماساژ ها هست که کمک میکنه اصلاحش کنید و در عوض صورت پر برای اجزای بزرگ خیلی مناسب تره به هر حال شما اگه بینیتون گوشتی باشه و صورتتون کمتر بینیتون به چش میاد تا اینکه صورتتون لاغر باشه و بینیتون گوشتی (سیب زمینی اب پز برای پر شدن صورت جوابه ولی مصرف مداوم) 

دوم رسیدگی به پوست صورت که خودش اصلا یه معقوله جداست 

رسیدگی به لباتونو جدی بگیرید بهش مرطوب کننده بزنید و هفته ای سه بار لباتونو لایه برداری کنید (میتونید از شکر و عسل و دارچین استفاده کنید) 

و در اخر چشم هاست که کرم دور چشم بسته به نیاز چشم و سن ضروریه برای پر شدن مژه از سرم ها یا روغن های طبیعی میشه استفاده کرد و در اخر ماساژ هایی که برای رفع افتادگی پلک و ابرو هست میتونه کمک کننده باشه 

امیدوارم مورد استفاده تون قرار بگیره😍❤

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

دمت‌ گرم جالب بود .....آب سیب زمینی چیه بعضیا میگن راستی؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

دندونو یادم رفت بگممم😭😂

بچه ها سفیدی دندون و بوی خوب دهان هم خیلی مهمه سعی کنید همیشه مسواک بزنید و هفته ای یک تا دو بار از خمیر دندون های سفید کننده یا ذغال برای دندوناتون استفاده کنید (به شخصه ذغال میزنم و بسیار راضیم) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای صورت عالیه 

ب عنوان ماسک

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

قربونت عزیزم❤

نمیدونم گلم برای خوردن یا زدن به پوست؟ 

مرسی زیبا جان🌸😍❤

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ماساژ صورت باعث میشه صورتم پر تر بشه گونه برجسته و لیفت ؟🥲🥲

برا پر تر شدن صورتت جوانه گندم بخور

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ماساژ صورت باعث میشه صورتم پر تر بشه گونه برجسته و لیفت ؟🥲🥲

ماسکای ابرسان و لیفیتنگ میتونه کمک کننده باشه عزیزم، ولی سرمای ابرسان  و هیالورونیک خیلی بهتر عمل میکنن درکل اگه بدنتون پر تر بشه صورتتونم پر تر میشه من الان تایم امتحانام سه کیلو کم کردم هم چشام گود افتاده هم صورتم لاغر تر شده

ماسکای ابرسان و لیفیتنگ میتونه کمک کننده باشه عزیزم، ولی سرمای ابرسان  و هیالورونیک خیلی بهتر ع ...

برا چاقی چیکار کنیم اسی؟

دارم  لاغر میکنم همین الانشم صورتم لاغره میترسم آب شه هیچی نمونه🥲 جدی تاثیر داره؟ هر روز چق ...

آره خیلی 

۱۰ دقیقه بعد ناهار و شام یه قاشق با ماست یا شیر یا آبمیوه قاطی کن بخور