عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا مدیر عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 13842 عنوان عزیزان کرد زبان یه لحظه تشریف میارین | مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 46 پست سلام به همهعزیزان کرد زبان روشنایی یا نور یا زمان طلوع خورشید به زبان کردی چی میشه؟ از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡 دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊 1403/03/21 | 16:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ڕومانگ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 3947 میدونی یه نام کاربری میخوام برای اینستا به معنی نور و روشنایی و اینا و چون عاشق فرهنگ کرد هستم میخ ... رۆژ: خورشید، روز، روشناییکازیوه: سپیدهدمتیرۆژ: نور، اشعه خورشیدتیشک: اشعه خورشیدروناک: روشنروناکی: روشناییرۆژهەلات: مشرق، مطلع خورشیدهەتاو: خورشیدڕۆژیار: دلبسته نور و روشنایی احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
ڕومانگ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 3947 از همگی خیلی ممنونم بازم اگر چیزی یادتون اومد خیلی ممنون میشم بهم بگین میخوام یه اصطلاح یا کلمه با ... ژیلەمۆ: آتش زیر خاکستر آرگَش: آتش شعلهورژین: زندگیساکار: ساده و بیآلایش احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!