2777
2789
عنوان

عزیزان کرد زبان یه لحظه تشریف میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 46 پست
این حتما از عوامل خود سایته که تیک ابی داره منم ده سال دیگه جز مو سفیدای سایت حساب میشم😎😂

امیرفنی رومگه نمیشناسی؟وقتی میبینی سایت مدام به هم میریزه یه روزتگ نمیشی یه روزارورمیده همش زیرسرهمین امیرفنیه دیگه ازعوامل خودسایته

از همگی خیلی ممنونم

بازم اگر چیزی یادتون اومد خیلی ممنون میشم بهم بگین

میخوام یه اصطلاح یا کلمه باشه به معتی نور و روشنایی

یا مثلا زیبایی و سادگی

یا مثلا حس خوب و خالص

یه چیزی توی این مایه ها

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلیمت(وقتی توی زبون کردی میخوان بگن فلانی خییییلی اعجوبه و نخبه هستش اینو میگن)

ولی تا جایی که من میدونم این اصطلاح رو برای ادمای شرور و خطرناک به کار میبرن😁

https://abzarek.ir/service-p/msg/2306958

اگر یه چیز خیلی خاص و با معنی یادتون اومد ممنون میشم توی همین تاپیک بهم بگین

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

اصلا اینجور نیست ،چیزی که شما شنیدی اینه که به وشخی میگن فلانی بلیمتیه برا خودش،اما بلیمت یعنی کسی که خاصه

امیرفنی رومگه نمیشناسی؟وقتی میبینی سایت مدام به هم میریزه یه روزتگ نمیشی یه روزارورمیده همش زیرسرهمی ...

نه نمیشناختمش

اها حدس میزدم

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

روناک هم به معنی روشنایی هستش

کلا نمیخوام اسم باشه

نمیدونم چجوری بگم میخوام خیلی خاص باشه 😁

ولی تمام این کلمات به عنوان اسم هم استفاده میشن. چاره ای نیست😁

بد شد که 

آفرت  من خیلی دوسش دارم به دختر میگن تو زبان کوردی یعنی آفریدگار. پاکی...

ممنون 

انگلیسیشو مینویسی تلفظشو متوجه بشم