2789
عنوان

رابطه..

| مشاهده متن کامل بحث + 4460 بازدید | 165 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا نخوندم😑

دوستان بنده با هر کس مثل خودش رفتار میکنم پس از کل کل با بنده بپرهیزید با تشکر .دلاوران نام آوران دوستان همسایه ها حبس کشیده ها دوستان در قفس دوستان بیرون قفس بنده اسباب کشی کردم به کاربریم اونجا برام مزاحمت ایجاد کنید از حالا به بعد🦦آدما بی ارزش تر از چیزی هستن که بخای وقت و انرژی تو حرومشون کنی اینو هیچوقت یادت نره!

بیشتر درباره این توضیح میدی؟؟؟ بخدا دیوونه‌شدم حتی نمیدونم چرا ب دوستم اون حرفارو زد... واقعا خوشش ن ...

ببین اون دوست داره مطمعن باش از رفتارش پیداست فقط،یا مشکل خانوادست که نمیزارن روابط باز داشته باشه یا دوستاش،یه،چی،ایی از میدونن که تهدیدش کردن چون خودتم یه قسمتی گفتی که بخاطر دوستامه تحت فشارم بهتون گفته 

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
ببین اون دوست داره مطمعن باش از رفتارش پیداست فقط،یا مشکل خانوادست که نمیزارن روابط باز داشته باشه ی ...

خودتو بهش ثابت کن نه با حرف با عمل چون دوست دارم رو که همه میگن مهم عمله و دوستاش تحت فشار میزارنش  

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
آره خانوادش یه جورایی مذهبی هستن تاجایی ک فهمیدم... ولی نمیدونم چرا حرف دوستاش اینقد بذاش مهمه. خودش ...

حسابی دربارش تحقیق کن عجله نکن اگه دهن بین هست سریع بیخالش بشو چون تو زندگیت رنگ آرامش نخواهی دید

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
ی سوال میپرسم چون آقا هستی وشماخت داری اگ میتونی راهنمایی کن. اگر آقایی یه شوخی کنه و مثلا خانمه یه ...

پشت خیلی از حرکات ما واقعا دلیلی نیست. خب از روی حرفاتون بخوام بگم شاید ازتون خوشش میاد، یا حس میکنه ازش خوشتون میاد. اگر ک بهتون لبخند میزنه و اینا خب ازتون خوشش میاد.‌

برای اینکه عادی شیم بهت محبت کردم این جمله برای یه دختر هیچ معنی نداره محبت فقط و فقط نشان دهنده ع ...

ببین بخدا نمیفهمم. اون زمان ب خیال خودم اگر با اینا اوکی شم، دیگه گوش دوستشون رو پر نمیکنن. ولی برعکس شد. 

پشت خیلی از حرکات ما واقعا دلیلی نیست. خب از روی حرفاتون بخوام بگم شاید ازتون خوشش میاد، یا حس میکنه ...

کلا سعی کردم نهایت منطق رو استفاده کنم و بگم ک شاید بی دلیل باشه ولی وقتی وارد اون محل میشم اونقدرا خیره میشن یامنومیبینن لبخند میزنه ونگاه میکنه من شک میکنم.

پشت خیلی از حرکات ما واقعا دلیلی نیست. خب از روی حرفاتون بخوام بگم شاید ازتون خوشش میاد، یا حس میکنه ...

ینی چون حس کرد خوشم میاد این رفتار رو نشون داد.یا کلا خوشش اومده