2789
عنوان

رابطه..

| مشاهده متن کامل بحث + 4460 بازدید | 165 پست
بله، متاسفانه اینم هست. با این اوصاف، بیخیالش شک منطقی تره. 

عوضش برات تجربه میشه

دفعه بعد اگه از دختری خوشت بباد دیگه نمیری سمت دوستاش

چون اونا هم تقصیری ندارن رفتار شما باعث شده اونا هم احساسشون اسیب ببینه

از نظر اکثر دخترا وقتی پسری میاد سمتشون از اون دختر خوشش میاد 

اینکه فقط میخواد دوست معمولی باشه براشون بی معنیه

وقتی شما رفتی سمتشون باهاشون مهربون بودی یعنی درواقع بهشون چراغ سبز نشون دادی اینکه بعدش گفتی ازت خوشم نمیاد یعنی اولش خوشم میومد اما الان دیدم دوستت قشنگ تره پس میرم سمت اون!

اینجوری یه پسر بد به نظر میرسی

اینا تجربه خوبیه برای بعدا

محبت کردن به یه دختر و گرم گرفتن باهاش یعنی اینکه من ازت خوشم میاد حتی اگه اینو به زبون نیاری

{ خانم هستم }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با حرفای دوستاش بعید میدونم.... دیگه‌هیچوقت چیزی نمیشه. اونا گوشش رو پر کردن. و خیلی موفق بودن.

.معلومه دخترا رو نمیشناسی....ببین منم اگر جای اون خانم بودم جوابم بهت منفی بود ..پسری که جسارت گفتن یه دوستدارم رو نداره و برا فهموندش به آدم آویزون این و اون میشه ارزش دوست داشتن رو نداره

عوضش برات تجربه میشه دفعه بعد اگه از دختری خوشت بباد دیگه نمیری سمت دوستاش چون اونا هم تقصیری ندار ...

ولی برای من اینجوزی نبود. من بین اونا رفتم چون فکر کردم اون دختره توی جمع اینا میاد. حتی به یکیشون اصرار میکردم میگفتم ب فلانی بگو بیاااد. حتی بهش هم گفته بودن... ولی همه چی خراب شد

ولی برای من اینجوزی نبود. من بین اونا رفتم چون فکر کردم اون دختره توی جمع اینا میاد. حتی به یکیشون ا ...

همین الان خودت گفتی تو کلاس بهش محبت کردم که حالش خوب شه !

قطعا رفتارت جوری بوده که اونا مجبور بودن بد برداشت کنن

اینکه چی تو ذهن ما میگذره مهم نیست چون طرف مقابل نمیتونه ذهنمونو بخونه

مهم چیزیه که به زبون میاریم

{ خانم هستم }
همین الان خودت گفتی تو کلاس بهش محبت کردم که حالش خوب شه ! قطعا رفتارت جوری بوده که اونا مجبور بودن ...

چون دوست ایشون بود، قبلا هم یکبار دعوا کرده بودیم. برای اینکه عادی شیم اونکارو کردم. 

آره، دوستاش باهام ضد شدن. کلا بخاطر هموناس کاراش

از پسرایی مثل تو ک دنبال سو استفاوه و ددوستین متنفرم میخای مثل ادم برو خاستگاری در حضور خانواده خاستگاری اگ ن بکش بیرون ب سلامت 

تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️
آره گند زدم.. قبول دارم. ولی ایشون همینو‌تمام ملاک‌قرار داره. بهش فهموندم ک با اونا حرف زدم که بتونم ...

ی سوال میپرسم چون آقا هستی وشماخت داری اگ میتونی راهنمایی کن.

اگر آقایی یه شوخی کنه و مثلا خانمه یه لبخند بزنه اما برااینک مرد فکر بدی نکنه خانم تو چشای طرف نگاه نکنه.

بعد از این اتفاق مرده رفتارش تغییرکنه وبهت زیاد نگاه کنه ینی خیره میشه کلا و لبخند میزنه بهت کمک کنه 

اینک من فقط بابت شوخی ک اون کرد ی واکنش ساده بالبخند نشون دادم و بعدازاون اتفاق همچین رفتاری نشون داد، میتونه نشونش چی باشه ممکنه آقا برای هوس فک کرده زن سبکی هستم گ میخاد نزدیک بشه یا علاقه مندشده

چون دوست ایشون بود، قبلا هم یکبار دعوا کرده بودیم. برای اینکه عادی شیم اونکارو کردم. 

برای اینکه عادی شیم بهت محبت کردم

این جمله برای یه دختر هیچ معنی نداره

محبت فقط و فقط نشان دهنده علاقه است 

عادی شیم یعنی چی

اگه بفهمی دختری که دوسش داری به بقیه پسرا محبت میکنه تا باهاشون عادی بشه چه برداشتی میکنی؟!

{ خانم هستم }

سلام 

داره خودشو واست نشون میده چون بعضی دخترا اینطورین وقتی بفهمن یکی ازش خوشش میاد خودشو تو چش میکنه ولی خودشم میگیره رو نمیده 

سعی کن یکمم تو کناره گیری کنی 

من یه حسی بهم میگه تهش خودش میاد دنبالت 

به ادما زیادی رو بدی سوارت میشن 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ...