2777
2789
عنوان

چیکار کنم ، مذهبیا بیان لطفا

603 بازدید | 53 پست

من چندساله دل شکسته ام ، ی حاجت خیلی بزرگ دارم در حد معجزه ، زیارت رفتم ، ختم گرفتم نشد 

اینم بگم که قبلا نماز میخوندم و حافظ قرآن بودم، مقام اول تفسیر کشوری رو دارم ولی نماز و گذاشتم کنار ، حتی روزه ام بدون نماز میگیرم ( احکامشو کاملا میدونم، میدونم از ریشه غلطه) 

ولی میترسم شروع کنم به نماز خوندن میترسم شرایطم بهتر نشه کلا کفر بگم ، و این ترس خیلی شدید و زیاده ،نمیخوام خدامو از دست بدم 

چیکار کنم،من همه چی داشتم تو زندگیم، محبت خانواده ، عزت و احترام ولی چندین ساله ی عده شدیدا اذیتم میکنن ، و نمیتونم از اون محیط خارج بشم ، تمام تلاشمو کردم‌نشد 

چجوری دوباره نماز بخونم و به ترسم غلبه کنم، حسم اینه که ی بار صد تنی رو شونه هامه ، میخوام برم به ( خدا) اعتراف کنم که من خستم و دلشکسته ، بعد اگه ( خدا) کمکم نکنه و بارمو کم نکنه چجوری با اون بار سنگین ادامه بدم 

شما که مقام اول تفسیر داری حتما تو تفسیر اون قرآن به خیلی چیزا پی بردی خودت میدونی اینا بهانست فقط دوباره شروع کن این زندگی ارزش نداره که بخوای از نماز به اون مهمی غافل بشی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که مقام اول تفسیر داری حتما تو تفسیر اون قرآن به خیلی چیزا پی بردی خودت میدونی اینا بهانست فقط د ...

موافقم👍

توافقی تموم شد. مهرمو گرفتم. چیزایی که مال خودم بود مثل ماشین وطلاهام وایناراهم بهم بخشید. حضانت بچه رو اون داره.سخت میذاره ببینمش.توافقی ولی خیلی عذابم داد. من میدونم که عاشقمی صبر کن تاشرایطمون درست بشه که نیای ویه موقع مانعی سرراهمون باشه.خبرت میکنم خودم.خدا نگهدارفعلا💝. دیگه جدایی را سختترش نکن برام .میدونی تااون باردارهیچ کاری نمیشه کرددادگاه طلاق نمیده.

خب شرایطت پیچیده هست، ولی از کجا معلوم که همه این شرایط رو شیطان برات رقم نزده باشه؟ میخوای غلبه کنه بهت یا میخوای پیروز این نبرد تو باشی؟ 

نماز برا حاجت دهی نیس قربونت برم، وظیفه و تکلیفه، باید انجام بدن همه، اونیکه انجام میده هم نباید حس کنه کار بزرگی انجامداده، فقط به وظیفش عمل کرده.. 

اول نمازت و رابطت رو با خدا کاملا درست کن، بهت قول میدم باقی مسایلت هم حل میشه

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

خیلییییی اشتباه میکنی اگه نماز نخونی ببین خواهرانه میگم نمازتو واجباتتو ترک نکن به هیچ وجه، مگه ما نماز برای حاجت مبخونیم عزبزم؟؟ نماز برای خودمون میخونیم شماکه حاجت نگرفتی شاید له صلاخت نبوده یا دلیل دیگه ای داشته که خدا میدونه ولی بانماز که گرو کشی نمیکنن اخه عزیزم! حتما نمازتو شروع کن بخون نگرانم نباش خدا میبخشه ماهی روهروقت ازاب بگیری تازه اس

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

شما که مقام اول تفسیر داری حتما تو تفسیر اون قرآن به خیلی چیزا پی بردی خودت میدونی اینا بهانست فقط د ...

همینه که منو میترسونه ، میترسم تمام باور های که داشتم نابود بشه ، بعد دیگه زندگی معنایی نداره، تنها امیدم خداست

چون به حاجتت نرسیدی نماز را گذاشتی کنار؟عزیزم شما که حافظ قرآنی خدا توقع ات ازتون بیشتره مثل معلم که از شاگرد زرنگش توقع اش بیشتره سوره بقره آیات ۱۵۳ به بعد را بخونید در مورد صبر کردن و پاداش صابرین