2777
2789
عنوان

دیگه باید قید بچه داشتن رو بزنم🫠

804 بازدید | 53 پست

دو سال پیش باردار بودم و جنینم در ۹ هفته ایست قلبی کرد و کورتاژ کردم بعدش پیگیر شدم و علتی معلوم نشد. با هزار جود ترس و لرز اقدام کردم و در نهایت..

الان  درگیر حاملگی خارج رحمی هستم حدود ۲۵ روزه که فهمیدم و دارو گرفتم سه بار بیمارستان بستری شدم.

انقدر این مدت داغون شدم که فقط خدا می دونه. حتی هنوز هم نمیدونم عمل لازم میشم یا نه و منتظر پایین اومدن بتا هستم.

چند روز دیگه ۳۶ ساله میشم و فرصتی نمونده

و..

دیگه رمقی ندارم

حالا با این اوصاع  ۵۰ درصد بیشتر احتمال داره تا تو بارداری بعدی دوباره خارج رحمی رو تجربه کنم.

نه روحی و نه جسمی دیگه تحمل همچین اتعاقی برام ساده نیست،  حتما خدا نمیخواد بهم بچه بده😪🤧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه سال پیش ناخواسته باردار شدم متاسفانه نموند و قلب نداشت الان چند ماهه اقدامم نمیشه دو روز عقب انداختم هیچ علامتی هم ندارم بی بی چک زدم هم منفی بود ۲ روز دیگه ۳۹ ساله ام تموم میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم منم دو سال پیش سقط داشتم الانم درگیر‌سقط ۷ هفته هستم میدونم چی میگی  ولی حتما تحت نظر اق ...

راستش خستم خیلی زیادتمام‌این مدت تحت نظر بودم نمیدونم چرا اینجوری شد

فرزندخونده بیارباورکن عالیه منم بعدده سال اینکاروکردم الان پسرم ۱۲سالشه

عزیزم رابطتون چجوریه؟ میدونه فرزندخونده شماست؟ فرزند دیکه ای هم دارین؟

منم میخوام یه پسر به سرپرستی بپذیرم ولی جرات ندارم میترسم نتونم از پسش بر بیام 

هنوز سر دوراهی موندم