2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 82 پست
ایشالله بسلامتی زایمان میکنی الان اکثردکترا زیر میزی قبول میکنن من پارسال سه تومن زیرمیزی دادم به دک ...

شما کدوم بیمارستان رفتین؟اسم دکترتون چی بود؟تهرانید؟قبول می‌کنه من الان برم پیشش واسه زایمان؟

کدوم شهر هستی؟ نمیدونم دکتر من خیلی خوب بود من کیسه ابم پاره شد از طرفی لگنمم تنگ بود دیگه گف ...

من تهرانم.خب شما خودتون علت داشتید ک سزارین کردن بخاطر لگنتون.مال من هیچ علتی پیدا نمیشه بچم بالای ۴کیلو ک نیست.بریچم نیست .قندم بالا بود ک اومده بشدت پایین.جفتم پایین بود ک قشنگ رفته بالا.اصلا هیچ علتی پیدا نشده سزارینم کنند ب سونوگرافی گفتم پول میدم ی چیزی رو الکی بنویس قبول نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهرانم.خب شما خودتون علت داشتید ک سزارین کردن بخاطر لگنتون.مال من هیچ علتی پیدا نمیشه بچم بالای ۴ ...

نه پول واینا اصلا نده رشوه س گناه داره

برو پیش خانم دکتر پاک نیت

ببین کدوم بیمارستان دولتی می‌ره

اون خیلی ساده میگیره 

دکتر منم اون بود

راستی از کجا میدونی لگنت تنگ نیس

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

شما کدوم بیمارستان رفتین؟اسم دکترتون چی بود؟تهرانید؟قبول می‌کنه من الان برم پیشش واسه زایمان؟

بیمارستان نجمیه

دکتر پاک نیت

بله من هفته۳۸رفتم

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

مشکلت چی بود که طبیعی برات سخت شد؟ نه من ماه های اول درگیر بودم فقط خب اینم یادت باشه سزارین هم ...

اول که خودم دوست نداشتم 

استراحت مطلق بودم و ورزش نکردم

دیابت بارداری داشتم

24 ساعت تو زایشگاه بودم آمپول فشار زدن دردم شروع نشد 

بعد از 24 ساعت کیسه اب رو پاره کردن 4ساعت بدون وقفه درد کشیدم چندین بار معاینه 

اخر سر با وکیوم زایمان کرد چون بچه پایین نمیومد 

چند نفر که مثل من آمپول زدن ولی دردشون نگرفت دکترشون سزارین کرد

تازه بند ناف سه دور دور گردن بچم بود 

تا 5 روز بعد از زایمان درد داشتم مثل درد زایمان طبیعی 

با وزن 74 رفتم بیمارستان با 76 مرخص شدم تا 82 کیلو رسیدم اینقدر که ورم کردم تا یک ماه بدون کمک کسی نمیتونستم بلند بشم

اون درد لگن و سوزش بعد از رابطه و نفخ واژن و... گشادی... بماند

اول که خودم دوست نداشتم  استراحت مطلق بودم و ورزش نکردم دیابت بارداری داشتم 24 ساعت تو زایشگ ...

وای چه بد

دکتر خیلی مهمه تو این مواقع باید تشخیص بده

منم آمادگی نداشتم 

اول که خودم دوست نداشتم  استراحت مطلق بودم و ورزش نکردم دیابت بارداری داشتم 24 ساعت تو زایشگ ...

گشادی برطرف نشده یا مث روز اولش نشده؟ واقعا پس تغییر میکنه محیط داخلی واژن؟ 

من بی حسی بودم  پنج ماه گذشته خداروشکر عوارض نداشت

تا چند روز درد داشتین و بخیه هاتون کی خوب شد ؟ و اینکه چجور بلند میشدین و دراز میکشیدین یا به بچه تون شیر میدادید؟

من زایمان سزارین داشتم و درد هم نداشتم ..فقط اولش شاید در حد چندساعت  هرگز حاضر نیستم طبیعی زا ...

بعد از عمل منظورتونه درد داشتین؟ چند روز بخیه هاتون خوب شد و با دردش چیکار کردین؟ سنی درد نداشتین روز بعد؟ موقع بلند شون و شیر دادن ..

این بحث تکراریه ک هیچوقت نتیجه نداره من فوبیای سز دارم اما لگن مناسبی برای طبیعی دارم دوتا طبیعی دا ...

عزیزم من منظورن گشاد شدن داخل واژن و تغییر شکل بیرونی واژنه وگرنه دردو اینا برام مطرح نیست

و همچنین افتادگی مثانه و لگن

عزیزم من منظورن گشاد شدن داخل واژن و تغییر شکل بیرونی واژنه وگرنه دردو اینا برام مطرح نیست و همچنین ...

من با دوتا زایمان طبیعی شکرخدا هیچکدوم ازین مشکلایی ک شما نگرانی رو ندارم

البته خصوصی رفتم و نوع بخیه زدن ماما بی نهایت عالی بود

بقول خودش تعداد زیاد ولی با فاصله بشدت کم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
تا چند روز درد داشتین و بخیه هاتون کی خوب شد ؟ و اینکه چجور بلند میشدین و دراز میکشیدین یا به بچه تو ...

درد که به اون صورت فقط روزای اوله

تا ده روز نمیتونی راحت بلند شی بشینی 

بعد کشیدن بخیه ها دیگه اکی میشه

ولی تا چهل روز همچنان تو شک زایمان هستی هنوز. 

با کمک یه نفر بلند میشدم اوایل 

دستشویی هم ده روز اول خیلی سخته حتما از فرنگی باید استفاده بشه که برا من همونم سخت بود

نشسته شیر میدادم فقط روز اول خوابیده بود با کمک مامانم 

کلا ده روز اول خیلی سخته برا بدن

بعدش بدنت خوب میشه نسبتا و بچه داری خیلی سخت میشه😫