2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 82 پست
یعنی حتی بعد از 4 سال  اینکه بدونی میشد این شرایط جسمی  برات بوجود نیاد میشد 24 ساعت زجر ...

مشکلت چی بود که طبیعی برات سخت شد؟

نه من ماه های اول درگیر بودم فقط

خب اینم یادت باشه سزارین هم خیلی مکافات و درد داره 

کلا پروسه زایمان سخته 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه بیهوش نمیکنن میگن هم چینی شده دارو بیهوشیا خطرناکه واسه برگشت مادر.هم درحین عمل تا بچه رو ...

من چون مدت طولانی ناشتا بودم از شب قبل چیزی نخورده بودم تا ساعت ۱ظهر دکترم بیهوشی رو توصیه کرد

من ی ربع به دو رفتم دو و بیست دقیقه اومدم تو اتاقم 

شما چحوری دیدیش!

من اماده میشدم واسه زایمان رفتم تو سالن زایمان دیدم اورژانسی کشوندنش تو ...اتاق های عمل جدا جدا من روبروش بودم قشنگ ..شیشه ای بود اتاق تا نیمه من دید داشتم ...انقدر شوهرمو فحش دادم ....بی علت 🤣🤣🤣😍😍😍

پس چرا من هرکیو میبینم میگن کمرامون داغون شده

نه والا من فعلا خوبم😅

بیمارستان نجمیه بودم شاید اونجا خوب زدن امپولشو😂

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من چون مدت طولانی ناشتا بودم از شب قبل چیزی نخورده بودم تا ساعت ۱ظهر دکترم بیهوشی رو توصیه کرد من ی ...

چرا ناشتا بودن مگه ربطی داره ب بیهوشی؟مگه کلا واسه سزارین نباید ناشتا باشیم حالا چ بی حسی چ بیهوشی؟

زایمان طبیعی اون معاینه های قبل زایمانش از صدتا شکنجه بدتره من بغل دستیم طبیعی بود بنده خدارو انقد معاینه کردن که ببینن دهانه رحمش باز شده یا نه اینم فقط جیغ میکشید و گریه میکرد 

زایمان طبیعی اون معاینه های قبل زایمانش از صدتا شکنجه بدتره من بغل دستیم طبیعی بود بنده خدارو انقد م ...

من خودمو سفت کردم یه جیغغغع بنفش

دکترم گفت این بدرد زایمان طبیعی نمیخوره🤣

بله ربط داره مدت طولانی ناشتا باشی دیگه وقتی بهوش بیای حالت تهوع و این چیزا رو نداری  

دکترم شب قبل به من پیام داده بود تو برنامه ایتا که صبح صبحانه بخور تا ساعت یک که میای بیمارستان دیگه چیزی نخور من پیامشو ندیده بودم شام ک خوردم دیگه چیزی نخوردم صبح هم ساعت هفت رفتم بستری شدم.

من خودمو سفت کردم یه جیغغغع بنفش دکترم گفت این بدرد زایمان طبیعی نمیخوره🤣

کاش همه دکترا اینطوری بودن اگه جیغ تاثیر داره من میرم اونجا و میزارم رو سرم دوهفته دیگه زایمان دارم از ترس دارم میمیرم .واسم طبیعی زدن هیچ کس قبول نمیکنه سزارین

کاش همه دکترا اینطوری بودن اگه جیغ تاثیر داره من میرم اونجا و میزارم رو سرم دوهفته دیگه زایمان دارم ...

ایشالله بسلامتی زایمان میکنی الان اکثردکترا زیر میزی قبول میکنن من پارسال سه تومن زیرمیزی دادم به دکترم زد سزارین 

تو بیمارستان هم تو پروندم نوشت که بچه مدفوع کرده اجبارا سزارین شده.

کاش همه دکترا اینطوری بودن اگه جیغ تاثیر داره من میرم اونجا و میزارم رو سرم دوهفته دیگه زایمان دارم ...

کدوم شهر هستی؟

نمیدونم دکتر من خیلی خوب بود

من کیسه ابم پاره شد از طرفی لگنمم تنگ بود

دیگه گف بفرستین سزارین