2777
2789

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

اونا کسایی هستن که دسترسی به تلگرام ندارن والا اگر میشد نفر اول بودن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم میخاد دهنشون باز کنم یه سطل کود بریزم دهنشون تا یبار دیگه گوه نخورن 

به شما چ دروغه یا نه  

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

این که نگفت دروغه ، شما میگی

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
اونا کسایی هستن که دسترسی به تلگرام ندارن والا اگر میشد نفر اول بودن 

والا هر سری آنلاین میشم ی عده میگن ای خاک به سرتون میرید تو این بازی و اینا خب مرسی که گفتید ما خودمونم می‌دونیم پول الکی به دست نمیاد فقط داریم از هر راهی که حالا ممکنه یه تلاشی میکنیم 

انگار خیلی وضع خوبی داریم...

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

🐹بازا چطور به زندگیشون میرسن؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

پدرم کارش یک بخش دادگاهی هست ک دادگاه کار میکنه میگ ک پس فردا گندش درمیاد

به پدرت سلام برسون بگو گندش درومد  خومون مراقب خودمون هستیم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
والا هر سری آنلاین میشم ی عده میگن ای خاک به سرتون میرید تو این بازی و اینا خب مرسی که گفتید ما خودم ...

حالا انگار این کار انجام نشه پست های مدیریتی خالی هست میدن به کسایی که این بازی رو انجام میدن فقط مسخره کنن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️